Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Hafta Çıkış Yapacak Oyunlar (6 Şubat - 9 Şubat)

   6 Şubat 2017 Pazartesi
 
How to Survive 2 (PS4)
 
   7 Şubat 2017 Salı
 
WWE 2K17 (PC)
Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book (PC)
Nights of Azure (PC)
Splasher (PC)
Gunmetal Arcadia (PC)
8Days (PS4)
Kitty Powers Matchmaker (PS4)
 
   8 Şubat 2017 Çarşamba
 
Nioh (PS4)
Uncanny Valley (PS4, PS Vita)
The Wild Eight (PC - Erken Erişim)
Bleed 2 (Linux, Mac, PC)
 
   9 Şubat 2017 Perşembe
 
Quarantine (PC - Erken Erişim)
Brut@l (PC)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ready at Dawn Tarafından Geliştirilen Deformers Ertelendi Halo Wars 2 - Resmi Çıkış Videsu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gokhanvai

7.2.2017 08:49:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: MassiveDeviL Peki kardeşim diyelim aldım kutulu, sonra season pass çıktı diyelim dijital alarak satın alsam, kutulu olan oyuna otomatik eklenir mi?
Seasonpass ya da diğer eklentiler hep digital zaten. Yani oyunun ister kutulu ister digital olsun eklentileri satın alınca her türlü eklenir. Mesela ben witcher 3'ü kutulu aldım ilk çıktığında. Sonra seasonpass aldım hemen Heart of stonres ve Blood and Wine indirme seçeneklerine eklendi.

BSC Misafiri

7.2.2017 00:02:47

0
Ya oyun witchera fln benzetildide witcherdaki grafik yok gibi bu niohta ne bilim pek gorunus acisindan begenmedim tada bu ture alisik degilim anlamadım

BSC Misafiri

6.2.2017 20:01:58

0
Oyunun puanları uçmuş (nioh) IGN 9.6 gamespot 9.0

MassiveDeviL

6.2.2017 18:58:10

0
Peki kardeşim diyelim aldım kutulu, sonra season pass çıktı diyelim dijital alarak satın alsam, kutulu olan oyuna otomatik eklenir mi?

gokhanvai

6.2.2017 18:25:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: MassiveDeviL Tamam teşekkür ederim, dijital bazı yönlerden hem iyi hem de kötü. Koleksiyon için sadece ps4'e özel oyunları satın alıyorum ve kutulu olarak alıyorum. O yüzden uğraşıyorum.
Dediğim gibi belki digital deluxe sürüme yükseltme eklentisi gelebilir. Biraz beklemekte yarar var. Oyunlar kaçmıyor sonuçta :D

MassiveDeviL

6.2.2017 18:21:32

0
Tamam teşekkür ederim, dijital bazı yönlerden hem iyi hem de kötü. Koleksiyon için sadece ps4'e özel oyunları satın alıyorum ve kutulu olarak alıyorum. O yüzden uğraşıyorum.

BSC Misafiri

6.2.2017 15:48:51

0
Dünya'nın en iyi Action RPG Samurai oyunu Nioh kaçmaz. Eşsiz gelişmiş kombat sistemi, loot sistemi, birsürü skill kombo, Guardian Spiritler, online özellikler, bu türdeki en iyi yapay zeka ve bossları ile farkını hissettiren bir oyun. Sıradan Samuraylar bile Usain Bolt gibi peşinizden koşuyor. Benzer oyunlardan çok daha gelişmiş.

gokhanvai

6.2.2017 14:52:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: MassiveDeviL beyler, nioh'u kutulu olarak almak istiyorum, ama kutulu da "digital deluxe edition" olarak satılmıyor sanırım? o yüzden mecburen oyunu psn'den mi almalıyım dijital olarak??
Evet. Genelde Digital delux ya da diğer bonusların olduğu versiyonlar digital olarak satılır. Belki psn üzerinden Deluxe sürüme yükselten eklenti sunulabilir. ( Para ile ) Onun için oynun sayfasında eklenti var mı, yok mu bakmak gerek. Bir de oyun GOTY olursa içinde tüm bonusların ve DLC'lerin olduğu GOTY edition çıkabilir. Yani kutulu normal versiyonu alıp eklentisi çıkarsa Deluxe ya da üstü ne varsa yükseltilebilir. Ama bakmak gerek. Dragon Age Inquisition için böyle eklenti vardı. Nioh için olur mu bilmem.

MassiveDeviL

6.2.2017 13:25:52

0
beyler, nioh'u kutulu olarak almak istiyorum, ama kutulu da "digital deluxe edition" olarak satılmıyor sanırım? o yüzden mecburen oyunu psn'den mi almalıyım dijital olarak??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız