Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Hafta Çıkış Yapacak Oyunlar (28 Şubat - 3 Mart)

   28 Şubat 2017 Salı,

Torment: Tides of Numenera (PC, PS4, Xbox One)
The Division: DLC 3 Last Stand (PC, PS4, Xbox One)
Total War: Warhammer – Bretonnia faction (PC)
Story of Seasons: Trio of Towns (3DS)
Desync (PC)
Ghost Blade HD (PS4, Xbox One, Wii U)
Stranger of Sword City Revisited (Vita)
 
   1 Mart 2017 Çarşamba,
 
The Incredible Adventures of Van Helsing Extended Edition (PS4)
A King’s Tale: Final Fantasy 15 (PS4, Xbox One)
Horizon: Zero Dawn (PS4)
 
   3 Mart 2017 Cuma,

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch, Wii U)
1-2-Switch (Switch)
Super Bomberman R (Switch)
Just Dance 2017 (Switch)
Skylanders Imaginators (Switch)
I Am Setsuna (Switch)
World of Goo (Switch)
Human Resource Machine (Switch)
Little Inferno (Switch)
Shovel Knight: Treasure Trove (Switch)
Snipperclips (Switch)
The Walking Dead: A New Frontier - Kutulu (PS4, Xbox One)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Andromeda Konsollarda En Az 45GB Olacak Middle-earth: Shadow of War PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bilir_kisi_M

28.2.2017 17:28:57

0
Zelda ve Horizon ağır goty adayları.

alsndnz

28.2.2017 06:13:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Beyler herkesin oyundan anladigi farklidir her oyun oynayan insanin zevkleri bir olacak diye birsey yok. Zelda herkese hitap eden bir oyun degil. Daha cok gelismis gorsellere sahip grafik animasyonu olan oyunlar yani diger piyasaya genel kitleye hitap eden oyunlardan bahsetmis arkadas ama yanlis bir dille yazdigi icin tepki gormus. Sahsen japon oyunlarina karsi ilgim olmadigi icin nintendo nun oyunlarindan uzagim bende yasla ilgisi yok bunun 26 yasindayim ama daha cok zevklerle alakali. Horizon zero dawn i merakla bekliyorum. Kalitesiz bir ps exc oyun gormedim sahsen.
yav he he orderin selami var zeldaninda next gen oyunlardan grafik ve animasyon bakimdan assagi kalir bi yani yok sallamaya devam

BSC Misafiri

27.2.2017 19:53:52

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Beyler herkesin oyundan anladigi farklidir her oyun oynayan insanin zevkleri bir olacak diye birsey yok. Zelda herkese hitap eden bir oyun degil. Daha cok gelismis gorsellere sahip grafik animasyonu olan oyunlar yani diger piyasaya genel kitleye hitap eden oyunlardan bahsetmis arkadas ama yanlis bir dille yazdigi icin tepki gormus. Sahsen japon oyunlarina karsi ilgim olmadigi icin nintendo nun oyunlarindan uzagim bende yasla ilgisi yok bunun 26 yasindayim ama daha cok zevklerle alakali. Horizon zero dawn i merakla bekliyorum. Kalitesiz bir ps exc oyun gormedim sahsen.
İyide herkese hitap eden oyun yok ki. Horizon herkes oynamak istemez RDR herkes oynamaz istemez GTA da, hepsinin belli bir kitlesi var az ya da çok, burada ki arkadaşın derdi oyun, keyif almak değil zaten kendi despotluğunca muhtemelen de oynamadan etmeden yargılaması. Çok spesifik bir tür değilse oynamadan sevip sevmeyeceğini bilemezsin genelde problem de bu. İnsanlar eğlenmek dururken hep negatifler. Bence sizde uzak durmayın bu çıkacak son oyunu ne bileyim bir şekilde oynayın bir ara. Hatta nintendo oyunlarından uzak durmayın en kötüsünden wii u için emulatör çıkmış bir deneyin belki güçlü konsollar yapmıyorlar ama iyi oyun yapıyor adamlar. benim de yaş 35 Gereksiz bir uzak duruş var nintendo tarafından biliyorum özellikle Türkiye de pahalı ancak emulatörler de çok gelişti en azından kaçırdıklarınızı deneyin.

BSC Misafiri

27.2.2017 18:40:12

0
Beyler herkesin oyundan anladigi farklidir her oyun oynayan insanin zevkleri bir olacak diye birsey yok. Zelda herkese hitap eden bir oyun degil. Daha cok gelismis gorsellere sahip grafik animasyonu olan oyunlar yani diger piyasaya genel kitleye hitap eden oyunlardan bahsetmis arkadas ama yanlis bir dille yazdigi icin tepki gormus. Sahsen japon oyunlarina karsi ilgim olmadigi icin nintendo nun oyunlarindan uzagim bende yasla ilgisi yok bunun 26 yasindayim ama daha cok zevklerle alakali. Horizon zero dawn i merakla bekliyorum. Kalitesiz bir ps exc oyun gormedim sahsen.

Adol125

27.2.2017 16:45:51

0
Yeni nesilden anladigi sadece bf tarzi gercekci grafik olanlara Zelda yi anlatamazsiniz bosa yorulmayin.

alsndnz

27.2.2017 16:45:03

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendo'nun sonu WiiU gibi olur. Hem yeni konsol çıkarıp masraf yaptırıyorlar grafikler PS2 seviyesinde, birde dandik online'ı ücretli yaptılar günümüzü 2 nesil geriden takip ediyorlar resmen. 2 nesil sonra günümüz sistemlerine yaklaşırlar grafik ve yeni nesil mekanikleri önemsiz değil diyenler gidip alır. Yıllar önce oynadığımız RDR gibi birçok oyun Zelda yı yerden yere vuruyor.
yazik la buna

HayvanMetal

27.2.2017 16:16:15

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendo'nun sonu WiiU gibi olur. Hem yeni konsol çıkarıp masraf yaptırıyorlar grafikler PS2 seviyesinde, birde dandik online'ı ücretli yaptılar günümüzü 2 nesil geriden takip ediyorlar resmen. 2 nesil sonra günümüz sistemlerine yaklaşırlar grafik ve yeni nesil mekanikleri önemsiz değil diyenler gidip alır. Yıllar önce oynadığımız RDR gibi birçok oyun Zelda yı yerden yere vuruyor.
Ps2 döneminde böyle grafiği hayalinizde görürdünüz, laf edicem derken saçmalamayın. Yeni nesil mekaniği nedir bebe bana söylermisin ? Zelda oynamamış velet seni ps2 döneminde dünya üzerinde olmadığın zaten aşikar.

Ctrl Alt Del

27.2.2017 14:49:35

0
Legend of Zelda'nın olduğu bir liste varsa diğer oyunları es geçebiliriz. Bu yıl hangi oyun çıkarsa çıksın yılın oyunu Legend of Zelda olacak, yazın kenara.

_Nintendo_

27.2.2017 14:01:51

0
Serinin 31. yılında Legend of Zelda Breath of The Wild'ı ilk olarak Edge dergisi incelemiş, puanları 10/10 olmuş. Sabırsızlıkla beklemeye devam...

BSC Misafiri

27.2.2017 13:53:07

0
Nintendo'nun sonu WiiU gibi olur. Hem yeni konsol çıkarıp masraf yaptırıyorlar grafikler PS2 seviyesinde, birde dandik online'ı ücretli yaptılar günümüzü 2 nesil geriden takip ediyorlar resmen. 2 nesil sonra günümüz sistemlerine yaklaşırlar grafik ve yeni nesil mekanikleri önemsiz değil diyenler gidip alır. Yıllar önce oynadığımız RDR gibi birçok oyun Zelda yı yerden yere vuruyor.

BSC Misafiri

27.2.2017 13:09:20

0
The Division Last Stand (8vs8 PVP) DLC'si ilaç gibi gelecek bu oyuna. Artık DZ deki o saçma pvp sistemine katlanmak zorunda değiliz. DZ de harita bakımından genişleyerek; 4 kişilik grup kurup solo oyuncuları öldürüp kendini kral zanneden çocuklara da denk gelme ihtimali azalıyor. İkinci sezonda PVE ağırlıklı hikayeler gelir diye düşünüyorum. Yeni PVP modlarına da açığız tabi :) Geliştirici ekip sürekli oyuncularla iletişim halinde. Twitch yayınları olsun,forumlar olsun oyuncuların dediklerine çok önem veriyorlar. Bağlantı problemleriyle ilgili de iyileştirmeler yapacaklardı. Umarım onu da düzeltmişlerdir. Çoğu kişi The Division'a karşı ön yargılı ya da 1-2 ay deneyip vaz geçiyorlar. Oyun MMO bir oyun. Yani eşya toplayıp geliştirme-özelleştirme üzerine kurulu. Diablo,Path of Exile vb. oyunların silah kullanılan hali gibi. En basit tabiri bu. Bu mantıkla oynarsanız gerçekten oyunu benimsersiniz. Yok "sokak serserisine 2 şarjör boşalttım ölmüyor abi" diyerek oyunu bırakırsanır en büyük hatayı yapmış olursunuz. Dizin üzerinizdeki eşyaları bakın nasıl tek atıyorsunuz. Güzel bir build te yaparsanız sırtınız yere gelmez. Özellikle arkadaşlarınızla co-op bir oyun arıyorsanız The Division a bir şans verin. Uzattım baya kusura bakmayın. Saygılar...

Jer Aders

27.2.2017 12:58:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Gerçek Next Gen oyun Horizonu mutlaka oynayın. Horizonu gördükten sonra diğer oyunlar old gen kalıyor. Artık Bethesda gibi kötü optimizasyon ile yerinde sayan firmaların devri bitti, Horizon Zero Dawn devri başlamıştır.
Deme be TES VI çıksın görüşürüz

rambocuk

27.2.2017 12:40:33

0
Zelda için ilk yorumlar önümüzdeki 10 yıl oyun dünyasına ışık tutacağı yönünde heycanla bekliyoruz zaman gerçemiyor

Lord Melkor

27.2.2017 12:30:30

+5
Bu sene tüm oyunlar Zelda nın gölgesinde kalıcak. İstersen grafikler gerçek dünyadan olsun önemli değil. Oyunun olayı bu değildir. Sen oyunun neslini grafiklere bakarak değerlendirmeye devam edebilirsin.

BSC Misafiri

27.2.2017 11:53:57

0
Gerçek Next Gen oyun Horizonu mutlaka oynayın. Horizonu gördükten sonra diğer oyunlar old gen kalıyor. Artık Bethesda gibi kötü optimizasyon ile yerinde sayan firmaların devri bitti, Horizon Zero Dawn devri başlamıştır.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız