Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar ve İndirilebilir İçerikler (4 - 9 Aralık)

   4 Aralık Pazartesi,
 
- Government Simulator (PC)
 
   5 Aralık Salı,

- Dead Rising 4: Frank’s Big Package (PS4)
- Oh My Godheads (PS4, Xbox One, PC)
- Steep - Road to the Olympics (PS4, Xbox One, PC)
- Euro Truck Simulator 2 - Italia (PC)
- Destiny 2 Expansion I - Curse of Osiris (PS4, Xbox One, PC)
- The Surge - A Walk in the Park (PS4, Xbox One, PC)
- The Walking Dead: The Telltale Series Collection (PS4, Xbox One)
- Caveman Warriors (Switch)
- Boiling Bolt (PS4, Xbox One, PC)
- This Is the Police (Switch)
- Nine Parchments (Switch)
 
   6 Aralık Çarşamba,

- A Hat in Time (PS4, Xbox One)
- Jak II (PS4)
- Jak 3 (PS4)
- Jak X: Combat Racing (PS4)
- Horizon Zero Dawn: Complete Edition (PS4)
- Chaos on Deponia (PS4, Xbox One)
- Ylands (PC Erken Erişim)
- Rememoried (Xbox One)
 
   7 Aralık Perşembe,

- Shadowhand (PC)
- Vostok Inc. (Switch)
- Dimension Drive (Switch, PC)
- Stellaris: Humanoid Species Pack (PC)
- Riptide GP: Renegade (Switch)
- Embers of Mirrim (Switch)
- Human: Fall Flat (Switch)
- ACA NeoGeo Top Hunter (Switch)
- Phantom Breaker: Battle Grounds Overdrive (Switch)
- Slain: Back From Hell (Switch)
- Teslagrad (Switch)
- The Sexy Brutale (Switch)
- SpellForce 3 (PC)
 
   8 Aralık Cuma,

- Hello, Neighbor! (Xbox One, PC)
- Battlestar Galactica Deadlock (PS4, Xbox One)
- Hearthstone: Kobolds & Catacombs (PC)
- Tennis in the Face (Switch)
- Tokyo Xanadu EX+ (PS4, PC)
- Paladin (Xbox One)
- Vegas Party (PS4, PS Vita, Switch)
Demons Age (Xbox One, PC) 
 
   9 Aralık Cumartesi,

- LocoRoco 2 Remastered (PS4)

Bu haberin bağlantısı
URL
L.A. Noire: The VR Case Files 15 Aralık'ta Çıkacak Rocket League'de Dünya Çapında 2 Milyar Maç Oynandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

5.12.2017 23:53:09

+1
BSC Misafiri profili arkasina saklanan yuzsuzun millete verdigi ahlak dersine sahit oldunuz, hadi simdi dagilabilirsiniz.

Guest-E87629FD5

5.12.2017 22:22:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator - Oh My Godheads (PS4, Xbox One, PC) - Steep - Road to the Olympics (PS4, Xbox One, PC) - Destiny 2 Expansion I - Curse of Osiris (PS4, Xbox One, PC) - The Surge - A Walk in the Park (PS4, Xbox One, PC) - The Walking Dead: The Telltale Series Collection (PS4, Xbox One) - Boiling Bolt (PS4, Xbox One, PC) - A Hat in Time (PS4, Xbox One) - Chaos on Deponia (PS4, Xbox One) - Rememoried (Xbox One) - Hello, Neighbor! (Xbox One, PC) - Battlestar Galactica Deadlock (PS4, Xbox One) - Paladin (Xbox One) - Demons Age (Xbox One, PC) PC ye çıkanların çöp ilan edildiği bir listede, Xbox One'a gelen neredeyse tüm oyunların PC'ye de çıkıyor olması manidar. Hatta Listede çöpte olsa bir tane bile Xbox One exclusive oyununun olmaması daha da manidar.
Abi ağır zıçışı iyi yakalamışsın, işte beyin-off fan olmamak lazım

BSC Misafiri

4.12.2017 22:40:47

+1
d3vstator; Seni yalnızca bu konuyla irtibatlandırarak yapılan bir yorum değil ki o. Senin işkemden sony’nin kendince şovenizmliğini yaptığın ve bunu yaparken diğerlerini yine kendince gömdüğün bin tane mesajın var.Benim sana tavsiyem kendine, bir şirketin çıkarttığı konsolun zamanın da banlanıp ortalığı ayağa kaldırıp sonrasın da yüzsüzce başka üyelikle yazdığın türkiye’deki bir forumda boş şovenizmliğini yapmaktan daha iyi meşgaleler bul. https://forum.donanimhaber.com/konsol-bolumu-adaleti-boyle-olur--48544380-9

BSC Misafiri

4.12.2017 22:40:27

0
çöp diyen arkadaşlar hayatlarında kaç kez oyun yapmayı denediler acaba? hani mobil oyun deyip küçümsüyorsunuz falan ya, çöp deyip geçiyorsunuz veya yürüme simülatörü diyorsunuz. Bi araştıırın deneyin bakalım siz neler yapabileceksiniz,sonra görün o işler öyle 'Çöp sitim çöp pici ' demekle olmuyor. ps pro sahibi biri olarak söylüyorum. emeğe saygı duyun azıcık.

Mion

4.12.2017 16:49:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Dominator0 yalnız tam tersi olmasın o iş? oyunlar konsola göre yapılıyor pc'ye port ediliyor hala bunu öğrenemedin mi?
Anlamaman doğal o oyunlar pcde kodlanıyor konsolda değil!!! Yani pc olmasa konsol diye birşey olmaz! Çaktın?

alsndnz

4.12.2017 16:22:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: gokuba
quote:

Orjinalden alıntı: TurtleTut <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Project Scorpio PC’nin gereksiz çöpleri listeyi doldurmuş böyle leş platform daha yok oyun dünyasında.</blockquote> Daha geçenlerde haberi vardı, Steam'in %80'i çöplük diye... Maalesef elini sallayan oyun yaptığı ve bunu en kolay çıkarmanın yolu pc olduğu için PC yol geçen hanı olmuş durumda.
Oyun çeşitliliği iyidir çöplük olması önemli değil, oyun yapıldıkça, oyun çeşitliliği arttıkça daha iyi oyunlar gelir.
insanlarin kendince biseyler yapabilmesi pc platformunda batiyor bazi arkadaslara cop olsa ne olur olmasa ne olur adama deneyim olur bundan para kazanabilirse bidaki oyununa finansman olur. ama bazilari firmalarin onune yatip biseyler bekliyor

gokuba

4.12.2017 16:15:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: TurtleTut <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Project Scorpio PC’nin gereksiz çöpleri listeyi doldurmuş böyle leş platform daha yok oyun dünyasında.</blockquote> Daha geçenlerde haberi vardı, Steam'in %80'i çöplük diye... Maalesef elini sallayan oyun yaptığı ve bunu en kolay çıkarmanın yolu pc olduğu için PC yol geçen hanı olmuş durumda.
Oyun çeşitliliği iyidir çöplük olması önemli değil, oyun yapıldıkça, oyun çeşitliliği arttıkça daha iyi oyunlar gelir.

Antikaruh

4.12.2017 14:43:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio PC’nin gereksiz çöpleri listeyi doldurmuş böyle leş platform daha yok oyun dünyasında.
Daha geçenlerde haberi vardı, Steam'in %80'i çöplük diye... Maalesef elini sallayan oyun yaptığı ve bunu en kolay çıkarmanın yolu pc olduğu için PC yol geçen hanı olmuş durumda.

haktan24

4.12.2017 14:23:36

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio PC’nin gereksiz çöpleri listeyi doldurmuş böyle leş platform daha yok oyun dünyasında.
Bebebelere balooonnn nasıl bi kafa yapın var yeminle anlayamadım gitti abi bir platformu kötüleyerek eline paramı geciyor harbi harbi anlamadım gitti tamam anladık agır xbox fanısın da kardeşim yeter artık at gözlügünü cıkar at sana ne kazancı var burda gelip bu yarumu yaptıgım zaman harbi harbi soruyorum tatmin mi oluyorsun sürekli bu şekilde yorum yaparak biraz daha kendine hakim olmanı tavsiye ederim bu şekilde tek platformu koruyup digerlerine bok atarcasına yorum yapacak kadar kendini kaptırmıssan yazık sana biranönce bi psıkologa başvurmanı tavsiye ederim saglıgın acısından önemli bir husus cünki saygılar.

Guest-2C5CD639E

4.12.2017 14:04:45

+2
yalnız tam tersi olmasın o iş? oyunlar konsola göre yapılıyor pc'ye port ediliyor hala bunu öğrenemedin mi?

Mion

4.12.2017 13:20:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio PC’nin gereksiz çöpleri listeyi doldurmuş böyle leş platform daha yok oyun dünyasında.
O leş platform sayesinde taptığın konsol oyunları yapılıyor!

İdrak İstimlak

4.12.2017 12:07:23

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri d3vstator ve her zamanki Xbox düşmanlığı. Bu adam kesinlikle Sony çalışanı.
Mesajım bir tespitten ibarettir, herhangi kişisel bir yorum içermediği halde nasıl böyle bir sonuca ulaşıyorsun bu mesajdan enteresan. Diğer enteresan olan şey ise insanlara ana, avrat düz giden banlı bir üyenin hala bu foruma BSC Misafiri adı altında mesaj atabiliyor olmasıdır. Anlamayanlar için izah edelim, listede Xbox One'a özel tek bir oyun var mı, yok. Xbox One'a gelen her oyun PC'ye veya başka bir platforma geliyor mu, evet. O zaman liste çöp PC oyunları ile dolu ise, Xbox'a gelen multiplatform oyunlar ne oluyor. Böyle basit bir mantıkla sorulmuş bir soru, sonuç ne, senin bahsettiğin ne?

Guest-2C5CD639E

4.12.2017 12:01:30

+1
Switch ile PS akıyor maşallah.

BSC Misafiri

4.12.2017 10:53:28

+6
d3vstator ve her zamanki Xbox düşmanlığı. Bu adam kesinlikle Sony çalışanı.

İdrak İstimlak

4.12.2017 10:36:15

+4
- Oh My Godheads (PS4, Xbox One, PC) - Steep - Road to the Olympics (PS4, Xbox One, PC) - Destiny 2 Expansion I - Curse of Osiris (PS4, Xbox One, PC) - The Surge - A Walk in the Park (PS4, Xbox One, PC) - The Walking Dead: The Telltale Series Collection (PS4, Xbox One) - Boiling Bolt (PS4, Xbox One, PC) - A Hat in Time (PS4, Xbox One) - Chaos on Deponia (PS4, Xbox One) - Rememoried (Xbox One) - Hello, Neighbor! (Xbox One, PC) - Battlestar Galactica Deadlock (PS4, Xbox One) - Paladin (Xbox One) - Demons Age (Xbox One, PC) PC ye çıkanların çöp ilan edildiği bir listede, Xbox One'a gelen neredeyse tüm oyunların PC'ye de çıkıyor olması manidar. Hatta Listede çöpte olsa bir tane bile Xbox One exclusive oyununun olmaması daha da manidar.

Project Scorpio

4.12.2017 10:14:07

+1
PC’nin gereksiz çöpleri listeyi doldurmuş böyle leş platform daha yok oyun dünyasında.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız