Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Breaking Bad'in Heisenberg'ü Bryan Cranston Uncharted'ın Filminde mi Oynayacak?

 
PlayStation'ın en sevilen oyun serilerinden birisi olan Uncharted'ın filminin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Birkaç hafta önce filmin başrolünün Spider-Man'den tanıdığımız Tom Holland'ın olacağını öğrenmiştik. Şimdiyse merak edilen "Sully karakterini Breaking Bad'in Heisenberg'ü mü canlandıracak?"
 
Bir süredir Amerikalı yapımcı ve yönetmen Dan Tracthenberg'in Uncharted filmi hakkında çeşitli iddialarda bulunuluyordu. Bu dedikodular hakkında sonunda Tracthenberg sessizliğini bozdu.
 
Bu iddialara göre, Uncharted filminde Breaking Bad'e Heisenberg karakteriyle damga vuran Bryan Cranston, Sully karakterini canlandıracak. Filmin oyuncu kadrosunun son halinin henüz belli olmadığını söyleyen Tracthenberg düşündüklerini şu şekilde aktardı:
 

 
"Bryan Cranston muhteşem bir aktör. Rolü oynamasını çok isteriz ancak henüz o noktada değiliz. Sully üzerine yapılan cast tahminleri oldukça eski dedikodulara dayanıyor. Henüz netleşmiş bir şey yok."
 
Filmin 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi bekleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamesRadar+ Uncharted Sony Sully Breaking Bad
Sony Cephesinde Deprem: CCV Doğrulaması Olmadan Oyun Satın Alınıyor Call of Duty: Modern Warfare'de Nişan Alırken Şarjör Değiştirilebilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız