Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bourne Legacy'nin İlk Videosu Yayınlandı


     Robert Ludlum'un en bilinen eserlerinden biri olan Bourne serisi özellikle Matt Damon'ın başrolünde oynadığı üçleme ile adından sıkça söz ettirmişti. Tabi Ludlum'un yarattığı Bourne karakteri ölümünden sonra Eric Van Lustbader gibi yazarlar ile macerasına devam etti. Seri her ne kadar Matt Damon ile özdeşleşse de Universal Studios seriyi devam ettirme adına yeni bir adım atmış ve yeni Bourne filminin duyurusunu gerçekleştirmişti. İşte sadece birkaç görseli bulunan bu yeni filmin, yani Bourne Lagacy'nin ilk tanıtım videosu ise bugün yayınlandı.
 
     Filmin konusu daha önce açıklandığı gibi Bourne üçlemesinden öncesini anlatacak. Tabi bu üçleme ile paralel ilerleyen anlara da denk gelebiliriz. Çünkü filmde üçlemeden hatırlayacağımız Ward Abbottve Pamela Landy gibi karakterler de yer alıyor. Film tıpkı Jason Bourne gibi eğitilen Aaron Cross karakteri üzerine yoğunlaşmış olacak.
 
     Açıkçası Matt Damon'sız bir Bourne filmi serinin tüm hayranları gibi beni de şüpheye düşürmüştü. Fakat ilk tanıtım videosu ile birlikte Bourne serisindeki o aksiyon ve dövüş anlarının filme başarılı bir şekilde yedirildiğini görüyoruz. Zaten Bourne serisinin üçlemesinde karşımıza çıkan gerçekçi dövüş sahneleri de birçok ajan filmine ön ayak olmuş ve filmleri daha başarılı bir raddeye getirmişti. Bu konuda yeni filmin de başarılı olacağını düşünüyorum.
 
     Akılda kalan tek sou ise senaryo bağlamaları oluyor. filmin sloganı "Sadece bir kişi yoktu" olsa da Jason Bourne karakterinin çok önemli bir yapıda olması ve tüm teşkilatın onun peşine düşmesi, yeni film için karakter ve senaryoyu da zora sokabilir. Bu konuda senaryonun nasıl bağlanacağı açıkçası çoğu Bourne fanatiği gibi beni de düşündürüyor. Her halükarda başarılı bir ajan filmi olacağına ise tabi ki eminim.
 
     Başrollerinde Jeremy Renner, Rachel Weisz ve Edward Norton gibi ünlü karakterlerin yer aldığı Bourne Lagacy'nin bu ilk tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Bourne Lagacy Robert Ludlum Sinema Jeremy Renner Rachel Weisz ve Edward Norton
Xbox Live'da Geçtiğimiz Haftanın En İyileri Call of Duty Serisinin Aktif Oyuncu Sayısı 40M
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

10.2.2012 17:24:53

0
Matt neden yok anlamış değilim, yani 3 film boyunca o adamı gördük şimdi çıkarıyorlar. Matt çok iyi bir oyuncu Bourne filminide güzel eden en büyük unsurdu bence.

madboyelben

10.2.2012 15:51:06

0
Bourne Ultimatum dan daha iyisini yapmalari lazim bu durumda ama sanmiyorum.

BSC Misafiri

10.2.2012 15:20:14

0
Abi ilk 3 film Matt Damon olunca bu filme pek sıcak bakamıyorum.Aynı durum Spider-Man için de geçerli..

senseman62

10.2.2012 14:55:42

0
Matt Damon yoksa salla....izlerim sırf devamı diye...3 filmide izleyenler bilir,3. filmin sonundan neden devam etmediler sanki devam edilmicek bi durumda yoktu ki daha fazla yazmayım izlemeyen arkadaşlara spoiler kaçabilir ( bir arkadaşıma burdan selam gönderiyorum... o anlar bu mesajı okuyunca)

haganeno

10.2.2012 14:23:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Campo Artık uzadı be!
Dahada uzayacak robert ludlum bourne'u 3 kitapta anlatmakta. Bu güne kadar seyrettigin 3 film, 1 ci kitabı konu alıyor daha ellenmememiş 2 kitap duruyor ;)

capoeira_GS

10.2.2012 14:21:41

0
matt damon olmdan olmaz ya

AloneAssassin

10.2.2012 14:07:33

0
Bu sene güzel filmler bizi bekliyor. Dark Knight Rises,The Hobbit,Avengers ...

Walter Hartwell White

10.2.2012 13:58:34

0
Artık uzadı be!

Himurajutsu

10.2.2012 13:55:27

+1
Ooo her ne kadar matt damon olmasada, başrolde 28 hafta sonra filminden tanıdığım ve sevdiğim oyuncu jeremy renner var.. BU bile yeter tek başına.

agent82

10.2.2012 13:44:22

0
matt damon olmayınca çok sevdiğim bu fseriye burun kıvırıyordum. ama edward norton varsa güzel olacağı kesindir adamın tek kötü filmi bile yok. hepsi belli bir kalitede
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bourne Ascendancy
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız