Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3'ün Son DLC'si Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck Duyuruldu

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3'ün dördüncü ve aynı zamanda son indirilebilir içeriği olan Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck'ı tanıttı.

10 Eylül'de çıkışını gerçekleştirecek. Season Pass'e dahil olacak veya tek olarak satın alınabilecek. Oynamak için ana oyun gerekli.

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck indirilebilir içeriğinde Patricia Tannis, çılgın psikopatları bu kadar kana susamış yapan şeyin ne olduğunu bulmaya çalışır ve cevabın Borderlands 2'den tanıdığımız Krieg'de saklı olduğunu keşfeder. Yeni hikaye görevleri, mekanlar, silahlar, ekipmanlar ve kozmetikler içerecek bu macerada oyuncular Krieg'in zihnine yolculuğa çıkacak.

Aynı gün bir de ücretsiz güncelleme yayınlanacak ve bu güncellemeyle oyunun seviye sınırı 65 yükseltilecek.

Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands Borderlands 3 Gearbox 2K Games RPG FPS
The Haunting of Hill House'un İkinci Sezonundan İlk Görseller Paylaşıldı Powerpuff Girls'ün 20'li Yaşlarındaki Halinin Anlatıldığı Bir Live-Action Dizi Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız