Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3 İçin "Borderlands Rehberi" Fragmanı Paylaşıldı

Yayıncılığını 2K Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Gearbox Sofware'in yaptığı Borderlands 3'ten "rehber" fragmanı paylaşıldı. Videoda; karakterler, silahlar, araçlar, kısaca oyun hakkında bilmeniz gereken her şeyi bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak oyuna ait diğer haberleri bulabilirsiniz. Bahsi geçen videoyu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Borderlands 3; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 13 Eylül'de piyasaya sürülecek. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Eşya toplamaya dayalı orijinal nişancı oyunu tonlarca silah ve yıkım dolu yeni bir macerayla geri dönüyor! Her biri derin yetenek ağacına, becerilere ve özelleştirme seçeneklerine sahip olan dört yeni havalı hazine avcısı Vault Hunter'dan birini seçerek yeni dünyalar ve düşmanlarla karşılaşın. Çılgın düşmanları alt etmek, tonlarca ganimeti ele geçirmek ve gezegeninizi galaksinin en zalim tarikatının liderlerinden kurtarmak için tek başınıza oynayın veya arkadaşlarınıza katılın. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Borderlands Borderlands 3 Gearbox 2K Games RPG FPS
Journey to the Savage Planet 28 Ocak 2020'de PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak Age of Empires II: Definitive Edition 14 Kasım'da Türkçe Altyazı Seçeneğiyle Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız