Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 2 Andorid Platformlarda da Çalışıyor


     Unreal Engine'i iOS platformlarda çalıştıran Epic Games, mobil platformlarda nelerin yapılabileceğini göstermişti. Şimdi ise alınan raporlara göre Borderlands 2, Android platformlarda çalışacak kıvamda.
 
     Android and Me sitesinin yayınladığı rapora göre Borderlands 2, Tegra-3 chipsetini kullanan Android cihazlarda çalışabiliyor. Bu raporun ardından sitenin yayınladığı iddiaya göre 2K Games, Borderlands 2'yi PC, PS3 ve X360 çıkışından sonra mobil platformlar için de deneyebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Borderlands 2 2K Games Gearbox Software RPG FPS PC PS3 Xbox 360
"Wipeout 2048 Vita'nın Sınırlarını Zorluyor" Hatırlatma: MW3'ün Yeni DLC'si X360'da Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OtoburPirana

22.2.2012 21:56:14

0
Yalnız Oyun da zaten Eylül de gelicek 7 ay var daha. 7 aya kadar çıkabilecek mobil cihazları bir düşünün. Bence Mobil platform da da çok iş yapar bu oyun. Ki En az PC sürümünü edinmem kesin fakat konsola alsammı diye düşünüyorum.

TroJanBerk

22.2.2012 21:11:45

0
Tegra 3ü geçtim tegra2 kullanan kaç tablet veya telefon var ki doğru düzgün ? Mobil platform çok doğru bir hedef ama işlemciler daha çok toy.

BSC Misafiri

21.2.2012 23:11:55

+2
iyi diyorsun güzel diyorsun da kardeşim işin ticari boyutunu düşün bir de. Android platformunun dünya çapında ne kadar geniş olduğu karşı konulamaz bir gerçek ve o platforma böyle kaliteli oyun çıkarıp uygun fiyat etiketinden koyarlarsa 3ds-vita felan androidin verdiği kârdan çok fazlasını elde ederler. Bir de bu yönden bak olaya ;)

avatar78

21.2.2012 21:50:23

0
Android'de çalışabiliyor diye Android'e yapmayı düşünüyorlar da vita'ya veya 3ds'e yapmıyorlar ya, az kıl kapmıyorum. Sanki onlarda çalıştırmayacak(3ds'de belki ama vita'da kesin çalışır)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız