Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Boltz, SK Gaming'e Transfer Oldu

      
     Joao "felps" Vasconcellos, SK Gaming CS:GO aktif kadrosundan çıkarıldı. SK Gaming, Felps'in yerine Immortals oyuncusu Ricardo "boltz" Prass'ı takıma transfer etti.
 
     Ekibin en yeni üyesi olan Joao "felps" Vasconcellos, oynanan son turnuva maçları nedeniyle SK'nın dünya CS:GO takım sıralamasında 3. sıraya gerilemesinin ardından, takım oyuncularıyla birtakım sorunlar yaşıyor. Bu sorunlardan dolayı kadro değişikliğine gitme kararı alan SK Gaming, Immortals takımından Ricardo "boltz" Prass'ı CS:GO kadrosuna dahil etti.  
 
     Felps, SK Gaming'e transfer olduğu süre boyunca takımına 5 turnuva kazandırmayı başardı. Fakat SK Gaming, son zamanlarda sergilediği kötü performans nedeniyle PGL Major Krakow ve ELEAGUE Premier turnuvalarından beklediği sonucu alamadı.
 
     Ricardo "boltz" Prass, 2016 yılında Kuzey Amerika organizasyonu Tempo Storm'dan tüm kadroda bulunan oyuncularla birlikte Immortals takımına transfer oldu. Immortals takımında rol aldığı süre boyunca DreamHack Summer 2016 ve iBUYPOWER Master 2016 turnuvalarını kazandı. Immortals, PGL Major Krakow 2017 turnuvasını 2. olarak tamamladı. Ancak bu turnuvanın hemen ardından takım içi yaşadıkları sorun kadronun dağılmasına neden oldu. SK Gaming'in performans düşüşü ve Immortals kadrosunun dağılması iki takım arasındaki görüşmeleri başlatan etken oldu. SK Gaming'e transferi gerçekleşen Boltz, 23-29 Ekim tarihleri arasında başlayacak olan EPICENTER turnuvasında yeni takımında mücadele edecek.
 

SK Gaming CS:GO Kadrosu 

Gabriel "FalleN" Toledo
Fernando "fer" Alvarenga
Marcelo "coldzera" David
Epitacio "TACO" de Melo
Ricardo "boltz" Prass 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer SK Gaming Boltz Felps Immortals
Syberia 2 Switch için 30 Kasım'da Çıkacak Bandai Namco Ni no Kuni II: Revenant Kingdom'ın Xbox One'a Gelmeyeceğini Doğruladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız