Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloodshot'un İlk 9 Dakikası Paylaşıldı

 
Koronavirüs salgınının hızlandığı dönemde neredeyse her ülkede sinemalar kapatıldı. O sırada vizyonda olan filmler de mecbur kalarak dijital ortamda yayınlandı. Bu filmlerden biri de Bloodshot.
 
Bloodshot vizyona girdikten 11 gün sonra yani 24 Mart'ta dijital ortamlarda yayınlandı. Sony geçtiğimiz gün filin ilk 9 dakikasını paylaştı. Eğer filmi izleyip izlememek konusunda kararsızsanız ilk 9 dakikasını izleyerek küçük de olsa bir fikir edinebilirsiniz.
 
Yönetmenliğini Dave Wilson'ın yaptığı, başrolünde ise Vin Diesel'ın olduğu Valiant Comics karakterlerinden Bloodshot'un anlatıldığı Bloodshoot filmi, 13 Mart 2020'de vizyona girmişti. Filmin IMDB puanı 5.7, Metascore'u da 44.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film ve Dizi Haberleri bloodshot vin diesel valian comics sony
Gearbox Software Kurucu Ortağı Landon Montgomery Hayatını Kaybetti Angry Birds'ün Animasyon Dizisi 2021'de Netflix'te Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Geldimmigordun

26.3.2020 14:51:10

0
Sonunda Dom reyizide cgi ya boğdular Film akıyor ama çok iyi film denmez aksiyon bilim kurgu için ideal Dövüş sahneleri de güzel

BSC Misafiri

26.3.2020 14:20:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: TncyKrmn İlk 9 dakikasını izlemenize gerek yok. Full versiyonun olmadığı site kalmadı. Kaldı ki güzel bir film de değil kendisi. İzlemeseniz de olur.
Sarmıyo mu qanqa?

TncyKrmn

26.3.2020 13:48:32

0
İlk 9 dakikasını izlemenize gerek yok. Full versiyonun olmadığı site kalmadı. Kaldı ki güzel bir film de değil kendisi. İzlemeseniz de olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız