Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloober Team Çok Ünlü Bir Oyun Yayıncısı ile Birlikte Yeni Korku Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
Layers of Fear, Observer, Blair Witch ve The Medium geliştiricisi Bloober Team yeni bir korku oyunu üzerinde çalışıyor.

Bloober Team CEO'su Piotr Babieno, GamesIndustry.biz ile gerçekleştirdiği röportajda "Bir yıldan fazla bir süredir korku IP'si üzerinde çalışıyoruz ve bunu çok ünlü bir oyun yayıncısı ile birlikte yapıyoruz. Kim olduğunu söyleyemem, oyunun ne olduğunu da söyleyemem ancak insanlar ne üzerinde çalıştığımızı anlayınca çok heyecanlanacaklarına eminim." dedi.
 
Stüdyonun en yeni oyunu The Medium geçtiğimiz ay Xbox Series ve PC için çıkışını gerçekleştirdi ve projede Silent Hill bestecisi Akira Yamaoka da yer aldı. Akira Yamaoka oyuncuların duymayı umduğu bir proje üzerinde çalıştığını ve bu proje hakkında bu yaz civarında konuşabileceğini söylüyor. Bloober Team'in yeni oyunuyla bir ilişkisi olup olmadığı belirsiz.
 
Bloober Team daha geniş bir kitleye hitap edebilmek adına gelecekteki oyunlarının tamamen bir korku oyunu olmasından ziyade gerilim türünde olacağını belirtiyor. Stüdyonun ilerideki oyunlarında daha çok aksiyon unsurları da göreceğiz gibi duruyor. Resident Evil 8, Hellblade 2 ve hatta bazı açılardan The Last of Us gibi oyunlarından bulunduğu alanda olmak ve bunu yaparken kendi DNA'larını da korumak istiyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Medium Bloober Team psikolojik korku oyunu Xbox Series X PC Xbox Game Pass
Little Nightmares Geliştiricisi Artık Yeni IP'lere Odaklanacak Söylenti: Önde Gelen Bir Japon Geliştiriciden Yeni Silent Hill Oyunu Bu Yaz Duyurulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

19.2.2021 06:57:18

0
Kesinlikle kötü bir takım. Bahsi geçen tüm oyunları optimizasyon problemli. Jumpscare dışında bir şey bilmiyorlar. Medium ilk 1-2 saatinden sonra rezalet. Bir tık cesurlar. Farklı temalar ve mekanikler deniyorlar. Bu kısmı güzel. Ama bunu da kotarabildikleri söylenemez. Umarım çok sevilen bir yapımı ellerine teslim etmezler.

BSC Misafiri

19.2.2021 02:34:34

0
Ben embracer group ile ortaklaşa yeni Alone in the dark oyunu yaptıklarını düşünüyorum.

BSC Misafiri

19.2.2021 02:34:32

+1
Kusura bakmayın ama bu firmanın oyunları çok kötü. Büyük yapımcılar bu firmaya oyun yaptırmasın. Markaları berbat ederler. Her yere jumpscare koyarlar.

BSC Misafiri

18.2.2021 22:50:18

0
fear tarzı öldü artık. maalesef hem korku hem aksiyon bitti.

Babblebabble

18.2.2021 22:18:31

+1
O zaman tam sevdiğim gibi LOF tadında bir oyun geliyor demektir. Umarım öyle olur. O değil de piyasaya bir F.E.A.R. gelemedi...

ctntas

18.2.2021 22:15:18

0
Kesin xbox la çalışıyorlardır

deadlight54

18.2.2021 21:29:22

0
Silent Hill?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Medium
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız