Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard'ın Kurucularından Mike Morhaime Yeni Oyun Şirketi Açtı

 
Blizzard Entertainment'ın üç kurucusundan biri olan Mike Morhaime, yeni oyun şirketi Dreamhaven'ı açtı.

Şirket şu anda Secret Door ve Moonshot olmak üzere iki stüdyodan oluşuyor ve iki stüdyo da birer yeni oyun üzerinde çalışıyor. Stüdyolara liderlik eden isimler de Blizzard Entertainment'tan tecrübeli geliştiriciler.

Secret Door stüdyosunun başında Chris Sigaty (Hearthstone, StarCraft 2, Heroes of the Storm ve Warcraft 3 yapımcısı), Eric Dodds (Hearthstone yönetmeni) ve Alan Dabiri (Heroes of the Storm yönetmeni) yer alıyor.

Moonshot stüdyosunun başında ise Jason Chayes (Hearthstone ve StarCraft 2 yapımcısı), Dustin Browder (StarCraft 2, Heroes of the Storm ve Command and Conquer yönetmeni) ve Ben Thompson (Hearthstone kreatif direktörü) bulunuyor.
 
"Dreamhaven'a hoş geldiniz. Epik maceraları, hikayeler paylaşmayı ve aileniz ve arkadaşlarınızla kalıcı anılar yaratmayı seviyoruz. Bu yüzden de anlamlı oyuncu deneyimleri oluşturmak için ortak değerlerimize ve tutkularımıza dayanan yeni bir oyun şirketi kuruyoruz. Umuyoruz ki bu yolculukta bize katılırsınız." 
 
Oyunlarla ilgili şimdilik detay açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US
MXGP 2020 PS5, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu The Boys'un 2. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lamuarte

23.9.2020 17:45:52

0
Ben bir Ben Brode'u bilirim başkasını bilmem bu ekipten. O da ayrıldı yeni şirket kurdu. Marvel ile anlaşmaları varmış. Şu an çalıştıkları oyun marvel oyunuymuş. Bakalım marvel'in kart oyununu yapmıyordur umarım.

Revrains

23.9.2020 16:35:09

0
Microsoft'un yeni oyun stüdyosu hayırlı olsun 1 2 yıl sonunda iyi oyun çıkarırlarsa valla hemen alırlar öyle bir döneme giriyoruz gibi yavaş yavaş

Liberal Bardağı

23.9.2020 15:54:39

0
Chris Sigaty buraları sırtta taşır adamın kötü yaptığı oyun yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız