Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard, Yeni MMO'su Titan'ı Oynuyor

Titan isimli projenin daha neyi konu aldığı bile bilinmiyor
 
     Blizzard'ın bir sonraki MMO'su olacak Titan kod adlı projenin oynanabilir olduğu açıklandı. Blizzard yöneticisi Paul Sams, oyun hakkında "Kendimizden çok eminiz. Çoktan oynayama başladık ve harika gidiyor" şeklinde konuştu.
 
     Sams, yeni MMO projesi ile birlikte şimdiye dek olmadığı kadar harika bir iş çıkarttıklarını ve bununlar ilgili çok heyecanlı olduklarını belirtiyor. Titan'ın, oyuncuları oyalayacak türden ve World of Warcraft gibi çok uzun ömürlü olacağını söylüyor. Yeni oyun, World of Warcraft'ı engellemeyecek fakat kesinlikle gölgede bırakacakmış.
 
     Titan kod adlı yeni MMO'nun daha önceki Blizzard evrenlerinden bağımsız bir proje olacağını ve şimdilik 2013'ün sonlarında çıkmasının beklendiğini hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard Cataclysm PC Paul Sams MMO Titan
Uncharted 3'teki Düşmanımız Göründü (Video) Microsoft, Games For Windows'a İlgi Gösteriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.7.2011 07:58:43

0
Wow öyle ya da böyle bir şekilde sona ermesi lazım. Sonuçta oyun çıkalı epeyce yıllar geçti. Unutmayın her tüketici bir gün muhakkak daha iyisini aramaya başlıyacaktır ve uzun süredir wow oyuncusu olarak söylüyorum ki okuduğum çoğu forumlarda büyük bir kısmının benle aynı fikirde olduğunu gördüm; artık yeni bir oluşum şart bu yaz başka bir oyun çıksın ya da çıkmasın artık Azeroth'ta son günlerim. Benc yanlış bir düşüncedeler.Wow'ın oyuncuları azalacak böylece hem kendileri hem de oyuncular mutsuz olacak.Cataclysm'den de zaten kırdılar parayı, gelsin yeni oyun "Yazan arkadaş" , farzedelim yeni bir proje olmasın! Bundan 5 yıl sonra herkes gerçekten mutlu olacak mı acaba ? Böyle yorumların çoğunu oyuna yeni başlamış, main kadrolarda tesadüfen yer almış üstüne bir iki güncel drop düşürmüş kişiler diye tahmin ediyorum :) Wow artık yenilik vaadetmiyor.. Ama yine de eğlencenize bakın tabi kişisel zevk meselesi We are not in Azeroth anymore kardeşim

BSC Misafiri

8.6.2011 09:30:01

0
BlizzGod Titan Motion Overdrive gibi bişi yaparsa mükemmel olur

9Tales

9.3.2011 16:46:00

-1
Paralı olmaz inşallah.

DarkEternal

9.3.2011 14:50:53

+1
Ben World Of Starcraft bekliyorum )

Victor_Rebelias

9.3.2011 12:48:18

0
Ncsoft biraz hikaye derinliği katıp aion'a kitaptır, animedir, birşeyler yaptırsa wow la yarışabilirdi belki ama. Ne yazık ki wow u bitirecek tek şey blizzard ın kendisidir ve ancak blizz wow'u geçecek bir oyun yapabilir

Sulu Çor Kağan

9.3.2011 11:33:13

0
Titan, WoW, The Old Republic.... Allah'ım, şoke girme şoke girme O_o

İyi İsim

8.3.2011 22:20:03

0
Yaşam simülasyonu olacak bence oyun. Sims tarzı birşey hayatta beklemem blizzard dan ama sanki öyle birşey olacak ne bileyim :D:D:D

berat1058

8.3.2011 21:56:10

0
Benc yanlış bir düşüncedeler.Wow'ın oyuncuları azalacak böylece hem kendileri hem de oyuncular mutsuz olacak.Cataclysm'den de zaten kırdılar parayı, gelsin yeni oyun.

gunescan

8.3.2011 21:54:55

0
tkotor'a karşı mı acaba?

WoW STORMRAGE

8.3.2011 21:46:59

0
WoW dan zor kurtulduk buan bulaşırsak ne hale geliriz bilemem :)
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız