Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard, BlizzCon Esnasında "Free Hong Kong" Olayları İçin Özür Diledi

 
Uzun zamandır devam Çin ve Hong Kong arasındaki olaydan dolayı American University Hearthstone ve Blitzchung "Free Hong Kong" adlı söylemlerinden dolayı banlanmışlardı. Hem oyuncuların hem de Birleşik Devletler Kongresi'nin tepkisini çeken bu durumdan sonra Blizzard sessizliğini korumuştu.
 
Şu anda düzenlenen BlizzCon etkinliğinde oyuncuların sessiz kalmayacağı ile ilgili söylentiler devam ederken BlizzCon normalin dışında bir şekilde başlangıç yaptı ve bu durumlar yüzünden özür diledi.
 
Daha öncesinde de ortamı yumuşatmaya çalışan J. Allen Brack bu kez net bir şekilde özür diledi: "Sorumluluğu tamamen üstleniyorum ve özür diliyorum." dedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure blizzard blizzcon engel çin hong kong özür
Warcraft III: Reforged Çıkış Tarihi Yakında Duyurulacak, Beta Haftaya Daha Fazla Kişiye Açılıyor World of Warcraft: Shadowlands Genişlemesi Duyuruldu

Toyoda

2.11.2019 11:24:34

+2
Haberde ufak bir yanlislik var. Okudugunuz zaman Blitzchung'dan ve Free HK olaylarindan ozur dilenmis gibi algilaniyor. Normalde Blizzard'in baskani Blitzchung'dan da Free HK olayi yuzunden de ozur dilemedi. Olaylar gerceklesirken karar asamasinda "aceleci davrandiklari" icin ozur dilediler, Blitzchung'dan ayri bir ozur dilemediler ya da banini kaldirmadilar. Alandaki saksakcilar ne kadar alkis tutsa da Twitch chati tum gece "Free HK" yazarak destek oldu. Diledikleri ozur, bizim tabirimizle "ozur dilemek icin ozur dilemis olmak" olarak geciyor. Samimi falan da degillerdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız