Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard BlizzCon 2020 Etkinliğinin İptal Olabileceği Konusunda Uyardı

 
Blizzard Entertainment, Kasım ayında Anaheim'da hayranlarla birlikte BlizzCon 2020 etkinliğini düzenlemeyi planlıyor fakat şirket corona virüsü sebebiyle etkinliğin iptal edilme ihtimali olduğu konusunda oyuncuları uyardı. 
 
"Bu yılın sonlarına doğru her şeyin daha iyiye gideceğini umuyoruz fakat BlizzCon 2020'nin yapılıp yapılamayacağı konusunda konuşmak için henüz çok erken. Topluluğumuzun, çalışanlarımızın ve etkinliğin gerçekleşmesine yardımcı olan herkesin sağlığı bizim önceliğimiz."
 
"Düzenlenip düzenlemeyeceği veya nasıl ilerleyeceğimiz konuları etkinliğin birkaç ay öncesine kadar belli olmayabilir. Bir gelişme olduğunda sizleri bilgilendireceğiz." 
 
Blizzard Entertainment 2005'ten bu yana düzenlediği BlizzCon etkinliğini sadece iki kez pas geçti. Bu yılın sonlarında durumun nasıl olacağını bilmiyoruz. Etkinlik en kötü ihtimal dijital olarak düzenlenecektir veya duyurular sadece internet üzerinden yapılacaktır.

Şirket Overwatch 2, Diablo IV, Diablo Immortal, mevcut oyunları için yeni genişlemelerin tanıtımlarını ve muhtemelen başka duyurular planlıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
ESL Pro Lig Sezon 11 Avrupa'da Yarı Final Karşılaşması Belirlendi! Rustler (Grand Theft Horse) Demosu Steam'de Yayınlandı

fitamino

10.4.2020 10:02:33

0
2020 yılı komple iptal oldu zaten keşke “skip” yapıp direkt 2021 geçebilsek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız