Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bleszinski, Skyrim Benzeri Bir Oyun Yapmak İstiyor


   Beğenilmesine rağmen, uzun senelerdir göz ardı edilen Unreal serisinden herkes gelecek nesil adına büyük bir geri dönüş bekliyor. Epic Games'ten Cliff Bleszinski de, hayalindeki Unreal oyununu anlattı.
 
   Konuyla ilgili Reddit'deki 'Bana istediğinizi sorun' etkinliğinde açıklama yapan Bleszinski, "PAX'daki Fortnite panelinde de buna biraz değinmiştim. İçimde gerçekten hızla büyüyen bir Bethesda sevgisi var ve Skyrim oynadığım en iyi oyunlardan biri haline geldi. Şimdilik kesin bir bilgi veremem fakat Unreal serisinin geri dönüşünü Sci-Fi temalı bir Skyrim olarak hayal ediyorum." sözlerini söyledi.
 
   Açıklamalarını ayrıntıya döken Bleszinski, hayal ettiği bu oyunda yine Shooter öğelerinin yer alacağını fakat araştırma öğesinin oyunda çok büyük bir yer kaplayacağını söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
UT3 FPS Unreal Tournament skyrim bethesda
Fable: The Journey'ın Demosu Yayında DC Universe'in İçeriği Legendary Üyeliklere Hazır
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.9.2012 23:53:38

0
ya ben eski fps oyunlarını özledim... saçma saçma fps türleri çıkıyor hiçbirinden haz almıyorum artık.. ben OLD SCHOOL istiyorum !

Sam.Fisher

17.9.2012 22:02:30

0
Konuya girerken, Bleszinski'yi bağımsız bir oyun firması sandım, nah yaparsınız diye başladım ama Epic Games'i görünce denilebilecek tek şey yapar mı yapar!

md07tr

17.9.2012 21:42:23

0
Oyun yapımcılarının en komplekssiz ve en sempatik olanı

adnan1905

17.9.2012 15:58:39

0
İçinde milyonlarca güneş sistemini barındıran binlerce galaksi arasında dolaşmaya imkan tanıyan. Ve güneş sistemlerine dahil gezegenlere ve diğer uydulara iniş yapılabilen ''Space Engine'' isimli 3 boyutlu simülator temel alınarak.Uzayda geçen harika bir RPG oyunu yapılabilir.Epic Games'i ''yıllarca'' tahtından indiremezler... http://www.youtube.com/watch?v=3vlxnqpnCUM&feature=related
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Unreal Tournament III
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız