Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blacklight: Tango Down 2 Onaylandı


 
      Zombie Studios tarafından geliştirilen ve geçen hafta Xbox Live ve PC için yayınlanan Blacklight: Tango Down'ın devam oyununun da yolda olduğu açıklandı.
 
      Devam oyunu ile ilgili kesin bilgiler verilmezken geliştirici firmanın CEO'su Mark Long oyunun daha geniş haritalar içereceğini ve oyuncuların mech-benzeri araçları kullanması ile ilgili iyileştirmeler yapacağı belirtti.

      2011 yazında piyasaya sürülmesi beklenen Blacklight: Tango Down 2 yine indirilebilir bir oyun olarak satışa çıkacak. İlk oyun için DLC çıkarmayacak firmanın doğrudan 2. oyun geçmesinin ne kadar doğru bir karar olduğu da tartışılır.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blacklight : Tango Down Ignition Entertainment Zombie PSn Xbox Live PC FPS
Schafer, Sözlerini Geri Aldı Red Dead Redemption Ekibinden 40'ı Kovuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.7.2010 08:30:01

0
Oyunu almak isteyen arkadaşlar için link : http://www.impulsedriven.com/blacklight Paypal yada kredi kartı ile alabiliyorsunuz. Oyunu çok beğendim, fakat serverlarda hiç TÜRK yok. :D İnş. oyunu burdan alırsınız ve beraber oynarız. Oyunun menüleri ve silah modifiyeleri aynen MW2 deki gibi, hatta lobide bekleme olayı bile aynı. Grafiklerde idare ediyor. Digital Vision a bayıldım :) Oyunu bir an önce İncelemeniz dileği ile... Ercan.

BSC Misafiri

15.7.2010 18:04:20

0
Pc sürümü dün çıktı. Geçen hafta çıkan sadece XBOx sürümü idi. Steam de şu anda oyun var fakat satın alamıyoruz. Nedeni ise "This item is currently unavailable in your region"

BSC Misafiri

15.7.2010 17:25:35

0
İnsanları oyalamadan 2.oyunuda çıkarıyorlar fena mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blacklight: Tango Down
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız