Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Widow'un Aksiyon Sahneleri Diğer Marvel Filmlerine Göre Daha Farklı Olacak

 
Disney'in hazırladığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni döneminin ilk filmi olacak olan Black Widow'dan yeni bir ayrıntı paylaşıldı.
 
Total Film ile konuşan filmin yönetmeni Cate Shortland, filmin aksiyon sahnelerinin diğer Marvel yapımlarından daha farklı olacağını söyledi. Black Widow'un süper gücünün olmamasını karakterin bir gücü olarak görmüşler. Tren istasyonunda evine doğru giderken saldırıya uğrayan kadınları düşünmüşler ve karakteri The Silence Of The Lambs'ten Clarice'i gibi yapmaya çalışmışlar.
 
Kısaca daha gerçekçi bir şekilde yaklaşılmış. Özellikle aksiyon sahnelerinde Daredevil'ın dövüş sahnelerine benzer bir şey görebiliriz.
 
Filmin şu anda vizyon tarihi 6 Kasım 2020, ancak ertelenmesi kesin gibi diyebiliriz. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi black widow vizyon tarihi oyuncular video animasyon konusu ne zaman fragman
The Falcon and the Winter Soldier'ın Prag Çekimlerinin Hala Yapılması Planlanıyor She-Hulk Dizisinin Başrolü Bulundu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız