Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Mesa: Xen'in İlk 2 Bölümü En Sonunda Oynanmaya Hazır

 
Steam'in oyun dünyasını hiç olmadığı kadar büyük bir devrimin içerisine sokmasından beri Valve adeta kendisini var eden yapımları bir bir kenara itti. Half Life 2: Episode 3'ün iptal edilmesi, Half Life 3'e dair neredeyse 15 yıldır en ufak bir bilgi kırıntısı dahi gelmemesi derken serinin hayranları, Half Life evreninde geçen, yine kendileri gibi hayranlar tarafından yapılan alternatif yapımlara yönelir oldu.
 
İşte o yapımlardan biri de Half-Life serisini en baştan, haritaları, çevre elementleri, silahları ve grafikleriyle ele alan Black Mesa: Xen...
 
Haziran ayındaki meşakkatli teknik beta sürecinden sonra Black Mes: Xen'in ilk iki bölümü nihayet hazır. Oyunun Xen ve Gonarch katmanı toplam dokuz harita içeriyor.
 
Oyunun diğer bölümleri ise daha sonra gelecek ve 18 genişleme haritasını test etmenize olanak sağlayak. Daha fazla bilgi için oyunun Steam'deki şu sayfasına göz atabilirsiniz.
 
Beta test sürecinden sonra oyunculara olabildiğince sorunsuz bir deneyim yaşatmak isteyen ekip, 6 saatlik bir oyun deneyimiyle karşınızda. Hala erken erişimde olan oyunu 31 TL'ye siz de satın alabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Half Life Black Mesa: Xen Valve Steam Early Access
No Man's Sky: Beyond'un Yaş Sınırı Resmen Açıklandı Switch'in "Game Trials" Hizmeti Online Üyelere Oyun Deneme Fırsatı Sunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hoid

3.8.2019 12:00:41

+1
Harika bir oyundur kesinlikle tavsiye ederim . Yıllardır Xen bölümlerini bekliyoruz tam olarak çıkış yaptığı zaman tekrardan oynamak isterim . Gabende bu aralar 3 ile şaka yollu konuşmalar yapıyor . Bir sonraki nesil geldi gelecek ... Oyunu yapsalar da hikaye sona erse .

BSC Misafiri

2.8.2019 19:24:48

0
Haber doğru. Birebir HL1 remake hali değil Black Mesa..

Mütercim Bey

2.8.2019 18:39:23

+4
Oyunun ismi sadece Black Mesa. Xen, oyunun 15. bölümünden itibaren başlayan oyunun Steam öncesi çıkışında yayınlanmayan bölümleri kapsıyor. Ekleme: Bunu söylememin amacı sanki Black Mesa'dan ayrı bir oyun çıkarılmış gibi anlaşılabilmesi. Başlık "Black Mesa'nın Xen bölümlerinden ilk ikisi yayınlandı" şeklinde olsa daha doğru olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız