Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Clover Mobile: Rise of the Wizard King Ertelendi

 
 
İlk olarak Black Clover Mobile olarak duyurulan mobil oyun Black Clover Mobile: Rise of the Wizard King ne yazık ki ertelendi. Oyun ilk olarak 2022 yılı içerisinde çıkış yapacaktı ancak yeni bir güncelleme ile 2023 yılının ilk yarısına ertelendiği duyuruldu. 2023'ün ilk yarısında tüm dünyada iOS ve Android için çıkış yapacak bu oyun uygulama içi satın alım sistemine sahip olacak.
 
Black Clover Mobile: Rise of the Wizard King için kapalı beta testi planlanıyor
 
 
 
Yayıncı Pearl Abyss ve geliştirici Vic Game tarafından oyunculara sunulacak bu yeni oyun oynaması ücretsiz olacak. Daha önce 2022 yılı içerisinde çıkacağı belirtilen oyunun ertelenme haberinin ardından dünya çapında kapalı beta testlerinin de yapılacağı açıklandı. Oyunun ayrıca resmi tanıtım sitesi de açıldı: https://bclover-mobile.vicgame.jp/en
 
Oyunun temel hikayesi insanlığın yok olma teması etrafında dönüyor. Bir iblis tarafından yok edilmenin eşiğine gelen insanlığın kurtuluşu bizim elimize veriliyor. Yok olmanın eşiğine gelen bu dünyanın temeli aslında bir büyüden ibaret. Büyü bu dünyadaki her şey. Herhangi bir büyü yeteneğine sahip olmayan Asta, arkadaşına bir gün Büyücü Kral olacağına dair söz veriyor. İşte maceramız tam da burada başlıyor.
 
Fragman videoları
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Black Clover Mobile: Rise of the Wizard King
Stranger Things VR Sanal Gerçeklik Başlıkları için Duyuruldu Final Fantasy 16'nın Ana Hikayesi 35-40 Saat Sürecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız