Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bjergsen ve Doublelift, All-Star 2019 Etkinliğine Katılmayacak

 
     Kuzey Amerika Şampiyonluk Ligi yıldızları Bjergsen ve Doublelift, All Star 2019 etkinliğine katılmayacaklarını duyurdu. Bjergsen ve Doublelift’in yerine turnuvada yer alacak LCS temsilcileri Sneaky ve Bang olarak belirlendi.
 
     League of Legends'ın her yıl sezon öncesi düzenlediği All-Star etkinliğine katılacak oyuncular, oylama yoluyla topluluk tarafından seçiliyor. Bu yıl oylama sonucunda Kuzey Amerika Şampiyonluk Ligi'nde nişancı rolü oyuncusu Doublelift, orta koridor oyuncusu ise Bjergsen seçildi. TSM’in yıldız orta koridor oyuncusu Søren “Bjergsen” Bjerg sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada TSM'in yeni kadrosuyla birlikte Şanghay’da antrenmanda olacaklarından dolayı All-Star 2019 davetini reddettiğini duyurarak, oy veren herkese teşekkür etti. Team Liquid'in nişancı rolü oyuncusu Yiliang "Doublelift" Peng ise YouTube kanalı üzerinden bu yıl etkinliğe katılmayacağını duyurdu.
 
     Bjergsen ve Doublelift’in yerine turnuvada yer alacak LCS temsilcileri Cloud9 takımının nişancı rolü oyuncusu Sneaky ve 100 Thieves takımının nişancı rolü oyuncusu Bang olarak belirlendi. All-Star 2019 etkinliği, 5-7 Aralık'ta Las Vegas, Esports Arena'da gerçekleşecek.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Cyberpunk 2077 PS5 ve Project Scarlett'in Çıkış Oyunlarından Biri Olmayacak Milli Eğitim ve Türkiye E-Spor Federasyonu'ndan Önemli İş Birliği

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız