Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bizarre Creations Kapanıyor mu?


 
 
     Son olarak James Bond: Blood Stone ve Blur ile karşımıza çıkan, daha önceden ise Project Gotham Racing ve Geometry Wars gibi oyunlarla oyun endüstrisine önemli projeler kazandıran Bizarre Creations hakkında yeni bir söylenti ortaya çıktı.
 
     VG247 sitesinin "sağlam kaynaklar"ından aldığı bir duyuma göre, 200 civarında çalışanını kaybeden Bizarre Creations, kapılarını kapatma hazırlıkları yapıyor. VG247'nin haberinde yapılan açıklamaya göre bu söylentiyi, İngiltere'deki yapımcı şirketlerinden aldığı kaynaklar doğrulamış durumda. 
 
     VG247'nin haricinde aynı doğrultuda haber yayınlayan GiantBomb sitesinin kaynakları ise, "90 günlük karar aşamasının ardından Bizarre Creations kapanma kararı aldı." cümlesini kullanmışlar.
 
     Her ne kadar bunlar söylenti de olsa, umarız doğru bir söylenti değildir. Zirâ Bizarre Creations, Blur ile büyük bir serinin temelini attıklarını, yeni projelerinin bulunduğunu açıklamıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blur Bizarre Creations yarış araba pc ps3 xbox360
NFS: Hot Pursuit'in Çıkış Videosu Yayınlandı İyi ki Doğdun Miyamoto !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

16.11.2010 22:09:39

0
Söylenti ortaya çıkmışsa kesin gerçek olur bu haber piyasadaki sağlam firmalardan biridir kapanırsa çok yazık olur daha PGR 5'i oynayacaktık:(

LostPower

16.11.2010 20:52:11

0
Actıvıcyon gibi bir fırmanın bu fırmaya destek cıkmaması uzucu olur Yazık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blur
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız