Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Shame Legacy duyuruldu

 
 
Yayıncı Destructive Creations ve geliştiriciler Fairyship Games ve Revenant Games, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Shame Legacy'yi duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkış yapacak. Shame Legacy, 30 Mayıs tarihinde biz oyunculara sunulacak.
 
Türkçe dil desteğine sahip
 
 
 
Birinci şahıs bir kamera bakış açısıyla karşımıza çıkacak olan korku hayatta kalma oyunu Shame Legacy içerisinde bir kasabada bulunacağız. Bu kasaba özünde tarikatçıların konağı şeklinde karşımıza çıkacak. Çeşitli ritüellerin gerçekleştiği ve korkunç olayların yaşandığı bu oyun içerisinde gizlilik ve kaçış mekaniklerini bolca kullanacağız. Oyun da bu mekanikler üzerine kurulu.
 
Korku oyunları içerisinde olmazsa olmaz bulmacalar tabi ki bu oyunda da bulunacak. Bir yandan karanlık ve gergin atmosferde yolumuzu bulup kaçmaya çalışırken diğer yandan karşımıza çıkan bulmacaları çözmeye çalışacağız. 
 
Shame Legacy, Türkçe dil desteğiyle beraber karşımıza çıkacak ve bizlere gerilim dolu bir korku deneyimi sunmayı hedefliyor. 
 
Shame Legacy duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shame Legacy korku hayatta kalma Türkçe
Wi-Fi 6 teknolojili dünyanın ilk oyuncu modemi ASUS DSL-AX82U, Türk Telekom GAMEON’da satışta! System Shock Remake bir erteleme daha yaşıyor!

BSC Misafiri

15.3.2023 15:34:37

0
outlast 2 yi birdaha yapmışlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız