Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Psikolojik Korku Oyunu Once Upon A Time In Roswell'dan Yeni Fragman Yayınlandı

 
Şubat 2018'de The Peterson Case adıyla duyurulan birinci şahıs psikolojik korku oyununun ismi Once Upon A Time In Roswell olarak değiştirildi ve oyundan üç dakika uzunluğunda bir fragman yayınlandı.

1947 yılında Roswell'da geçen birinci şahıs psikolojik korku oyununda oyuncular bir haftadan fazla bir süredir kayıp olan aileyi bulmak için soruşturma başlatıyor ve New Mexico'nun garip dünyasına adım atıyor. Savaşın korkunç anılarını ve bu dünyadan olmayan varlıkları ortaya çıkarın ve kendi kimliğiniz ve amacınızla mücadele ederken Peterson ailesinin başına gelen korkunç gerçeği öğrenin.
 
Yayıncılığını tinyBuild geliştiriciliğini Quarter Circle Games'in üstlendiği Once Upon A Time In Roswell'ın 2020'nin sonlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapması planlanıyor.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Once Upon A Time In Roswell tinyBuild Quarter Circle Games birinci şahıs psikolojik korku oyunu
Yeni Resident Evil Oyunundan İlk Görseller Two Point Hospital'ı Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynayın

Babblebabble

30.8.2019 16:54:39

0
Sonunda beklediğim tarzda oyun be, şükür.Gerçi bu kesin undarrated kalır, kaçıp saklandığın silik silik Outlast, Alien, Amnesia tipi "jumpscarelı koşma ve yürüme simülasyonları" na alışmış bünyelere ters gelir beğenmezler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Once Upon A Time In Roswell
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız