Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Nişancı Oyunu HIGH ON LIFE Duyuruldu

 
 
Geliştirici Squanch Games, Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) için birinci şahıs nişancı oyunu HIGH ON LIFE'ı duyurdu. Oyun, Ekim ayında çıkış yapacak ve Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Konuşan silahlarla iş birliği yapın, galaksiler arası çeşitli ödüller toplayın, uzaylı bir karteli alt edin ve Dünya'yı kurtarın. 
 
Liseden yeni mezun olmuş, işi gücü olmayan ve kafayı bulmak isteyen uzaylı bir kartel Dünya'yı işgal etmeye kalkışacak. Şimdi, siz ve karizmatik bir şekilde konuşan ekibiniz, bu çağrıya cevap vermeli ve evrenin gördüğü en ölümcül avcı olmalısınız. Justin Roiland'ın en yeni komedi macerasında çeşitli bölgelere seyahat edin, hain Garmantulous ve onun haydut çetesine karşı savaşın, ganimetler toplayın ve benzersiz karakterlerle tanışın.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu birinci şahıs nişancı HIGH ON LIFE
Flintlock: The Siege of Dawn için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Starfield için 15 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız