Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Bulmaca Oyunu The Entropy Centre Duyuruldu

 
 
Yayıncı Playstack ve geliştirici Stubby Games, zaman temelli birinci şahıs bulmaca oyunu The Entropy Centre'ı duyurdu. Oyun, 2022 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
The Entropy Center, oyunculara imkansız gibi görünen bir bulmaca macerasını sunacak. Oyuncular bu yapımda benzersiz bir bulmaca mekaniği ile engellerin üstesinden gelmeye çalışacak.
 
Ana kahraman Aria, Dünya'nın yörüngesine yakın devasa bir uzay istasyonunda (Entropi Merkezi) uyanacak. Burada iki önemli sorunla karşı karşıya kalacaksınız. İlk sorun arasında Dünya'nın yok olmasına neden olacak bir alev bulunuyor. Diğer sorun ise Entropi Merkezi'nin çöküşünü temel alıyor.
 
Aria, nesneleri zamanda geriye doğru itebilen ASTRA silahının yardımıyla tesisin çöken köprülerini onarabilir, tahrip olmuş yolları yeniden birleştirebilir ve Entropi Merkezi'nin çekirdeğine ilerlemek için ustaca hazırlanmış bulmacaların üstesinden gelebilir.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bulmaca macera birinci şahıs The Entropy Centre
Netflix, Castlevania: Nocturne Animasyon Dizisini Duyurdu Xbox & Bethesda Games Canlı Yayın Etkinliği Başladı

BSC Misafiri

12.6.2022 14:54:15

0
Portal killer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız