Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Bulmaca Oyunu Superliminal Yeni Nesil Konsollara Çıkış Yaptı

 
 
Geliştirici Pillow Castle Games tarafından daha önce birçok platforma çıkış yapan birinci şahıs bulmaca oyunu Superliminal artık PlayStation 5 ve Xbox Series için mevcut. Oyuna PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar ücretsiz bir yükseltme alacak.
 
Yeni nesil konsol sürümü 4K/60 FPS'i, Geliştirici Modu'nu ve Meydan Okuma Modu' nu içeriyor. Superliminal daha önce PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Gerçeküstü bulmaca oyunu
 
 
 
Superliminal, bakış açısı ve optik algı yanılsamalarına dayanan birinci şahıs bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyundaki bulmacalar, sana beklenmediğin anlamını sunuyor. Oyuncuların, rüyadan uyanmak için bakış açılarını değiştirmeleri ve alışılagelmişin dışında düşünmeleri gerekiyor. 
 
Oyun içerisinde geliştirici yorumu, meydan okuma modu, atölye desteği ve daha fazlası yer alıyor. Oyun bu mod destekleri sayesinde daha da zevkli hale geliyor.
 
Konsol çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Superliminal Pillow Castle Games Albert Shih
BLAST Premier 2022 Bahar Finalleri Başlıyor! Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Spider-Man: Miles Morales Giriş Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Superliminal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız