Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bir Sonraki Beklenen Metroid Prime'ı Nintendo'nun Yeni Konsolunda Göreceğiz


    E3 kapsamında Nintendo yeni bir Metroid Prime oyununu duyurmuştu. Nintendo 3DS için duyurulan bu oyun maalesef serinin hayranlarının beklediği şekilde senaryoya değil, co-op multiplayera odaklanıyordu. Konuyla ilgili oyuncu tepkisi gelince yapımcılar da bir açıklama yaptı.
 
    Metroid Prime serisinin yapımcısı Kensuke Tanabe yaptığı açıklamalarda Wii U'ya yeni bir Metroid Prime geliştirmediklerini, şimdi başlanılması halinde bunun en az üç yıl alacağını belirtti. Sylux ve Samus'un hikayesine odaklanan yeni bir Metroid oyunu geliştirmeyi istediğini söyleyen Tanabe, bunun anca Nintendo'nun yeni konsolu NX'te gerçekleşebileceğini ekledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metroid prime metroid prime 2 echoes metroid prime 3 corruption retro studios nintendo wii
Oculus Rift'e Mac Desteği Henüz Düşünülmüyor Microsoft'un Kinect İçin Yeni Oyun Projeleri Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.6.2015 23:02:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Wii U nintendo için bitmiş yazık o cihazlar insanların ellerinde oyunsuz kalacak.
Bu sene içerisinde Fatal Frame, Xenoblade Chronicles X, Devil's Third, Starfox Zero, Yoshi Wolly World ve Super Mario Maker çıkacak ve asgari 9 puan alabilecek oyunlar bunlar ve Wii U'ya özel. Yani 5-6 ay içerisinde çıkacak özel oyun sayısı şimdiden 6, birde diğer konsollardaki duruma bak ondan sonra neye veya kime yazık diye düşünürsün.

fazliboz

18.6.2015 09:23:49

0
Konsol 2012 de çıktı ozaman başlasalardı şimdiye bitmişti ,ama yok sanki feci donkey Kong istiyoruzya(oda çok güzel oyun ama...)bide üstüne saçma sapan cicili bir metroidimsi bir oyun lazımdı.zaman vardı yani

XbZeynox

17.6.2015 23:46:49

0
Zelda yı da wii u ya çıkarmayıp yeni konsola direk zelda+metroid ile başlamaları bence satışları yukarı çeker. Bakalım bekleyip görücez.

BSC Misafiri

17.6.2015 22:53:12

-1
Wii U nintendo için bitmiş yazık o cihazlar insanların ellerinde oyunsuz kalacak.

SenJi

17.6.2015 22:43:26

0
Nintendo halen konsolunu duyurmadı.Umarım NX hakkında sızan bilgiler yanlıştır eğer doğruysa uoya benzeri mobil tabanlı taşınabilir bir konsol olarak çıkıcak.Umarım yalandır ve nintendo donanımsal olarak kuvvetli adam akıllı bir konsol çıkarır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metroid Prime Trilogy
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız