Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bir Kickstarter da Titan Quest Yapımcılarından


     Oyun dünyasının son dönemdeki modası da, Kickstarter'daki bağış projeleri. Şimdiye kadar Kickstarter'da birçok yapım gördük. Bunlara bir yenisi de, Titan Quest'in baş tasarımcısından geliyor.
 
     Iron Lore Entertainment'te baş tasarımcı olarak görev alan Arthur Bruno, Crate Entertainment adında yeni bir stüdyo oluşturdu. Bruno, yeni stüdyosunun ilk oyununda ise Titan Quest'in izinden gitmeyi planlıyor.
 
     Grim Dawn ismini verdiği yeni projesi için Arthur Bruno, 280 bin doların tamamlanmasını istiyor. Şimdilik 140 bin dolara yaklaştığı görülen bağış projesi 27 gün sonra sona erecek. Kickstarter sayfasında oyunun alpha sürümüne ait iki tane de video yayınlayan Crate Entertainment, videoyla birlikte iştahımızı açıyor. Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Yayınlanan videolardan biri aşağıda, diğeri de Kickstarter sayfasında.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
grim dawn kickstarter crate entertainment titan quest iron lore entertainment
EA, Oyunlarını Online Evren Haline Getirecek UEFA Euro 2012 PC'de Kutulu Olarak Satışta!

sniper23

22.4.2012 07:44:37

0
Bu kadarıda yeter ama milletin verecek parası kalmadı !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız