Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Biped 18 Eylül'de Xbox One'a Geliyor

 
Co-op bulmaca platform oyunu Biped PlayStation 4, Switch ve PC'den sonra Xbox One'a geliyor.

Yayıncı META Publishing ve geliştirici NExT Studios, Biped Xbox One versiyonunun 18 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Biped iki oyuncunun an be an dayanışma kurmasına odaklanmış, işbirliğine dayalı bir aksiyon-macera oyunu. İki ayaklı iki minik robot olan Aku ve Sila yan yana yürüyerek hem eğlenceli hem de aralarındaki bağı güçlendiren bir yolculuğa çıkıyor.

Robotların iki bacağı, oyun kumandasının iki çubuğuyla kontrol ediliyor. Bu sayede yürümek ve kaymak gibi basit hareketlerden makine kullanmak ve odun kesmek gibi karmaşık işlere kadar pek çok şey yapabiliyorsunuz.

Maceranın tadını ister tek başınıza çıkarın, ister bir arkadaşınız ya da aile üyenizle birlikte işbirliği modunda çok eğlenin. Zorlukları aşmak için iletişim kurup koordine olun, ne kadar iyi bir ikili olduğunuzu öğrenin.

Maceralarınız sizi gezegenin pek çok güzel ve gizemli yerine götürecek. Ormanların, vadileriin, şelalelerin ve karlı dağların sırlarını keşfedin. Gezegen işaretlerine giden karmaşık yollarda ilerleyin.

Hazine toplayıp komik şapkalar alın, biped’inizi istediğiniz gibi giydirin! Hatta partnerinizle aynı giysileri giyip bu destansı yolculuğun en şık maceracıları siz olun! 

 
Oynanış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars: Squadrons'u Epic Games Store'dan Satın Alanlara Fortnite için X-Wing Planörü Hediye The Devil All the Time'dan Karakter Görselleri Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız