Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bioware, Yeni Star Wars'da 'Çok' Konuşturacak

 

swtor1

 

    BioWare’in son dönemlerde yaptığı RPG'lerin ne kadar özene bözene yapıldığını hayretler içerisinde izliyoruz. Özellikle Mass Effect serisi ile gönüllerde taht kuran ekip, kendi yaptıkları Star Wars serisinde de bundan sonra aynı etkiyi yapmak istediği görülüyor.
 
     Çelik kapılarının ardında şu sıralar harıl harıl Star Wars: The Old Republic'i geliştiren Bioware'den çok ama çok ilginç bir açıklama geldi. Geliştirici ekipten Daniel Erickon verdiği bir röportaj esnasında, The Old Republic'in en az Mass Effect kadar kapsamlı bir oyun olacağının sinyalleri verildi.
 
    SW: The Old Republic'deki seslendirme içeriklerinin, "50 Star Wars romanını" geçebileceğini belirten Erickon, böylelikle oyunda epey geniş bir diyalog sistemiyle karşılaşacağımız ipucunu da vermiş oldu.
 
    Oyundaki hikaye ve diyalog elementlerinin belki de oyun tarihinin şimdiye kadar ki en geniş ve en uzun yapıya sahip olabileceği konuşuluyor. Erickon, SW: The Old Republic'deki diyalogların, Bioware'in şimdiye kadar ki yaptığı tüm oyunlardaki diyalogların toplamından bile fazla olduğunu belirtti. 
 
    Hesapladıklarında 50 Star Wars romanından bile fazla seslendirme yaptıkları gerçeğini gördüklerinde, bunu hem heyecan verici hem de ürpertici bulduklarını söyleyen Erickon, SW: The Old Republic'in gümbür gümbür geldiğini vurguluyor.
 
    Gerçekten inanılmaz, Bioware oyunlarının, RPG'ler arasında en çok seslendirme yapılan oyunlardan birkaçı olduğunu biliyoruz, burada değinilen anafikir ise, Bioware'in bundan önceki oyunlarında yaptığı tüm seslendirme dosyalarının boyutunun, SW: Old Republic'den az olduğu belirtilmiş. "Neler yapıyorsun Bioware?" diyesi geliyor insanın...
   
 
Röportaj VG247'den

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg seslendirme
Reeves: Sony'nin PSP2'yi Açıklaması Gerekiyor 3 Kırmızı Işık'ın Yeni Adı 'Kırmızı Göz'
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

beko3

4.7.2010 11:51:01

0
Bence su ana kadarki en iyi RPG oyunları Fallout 3 ve Oblivion'dı. Mass Effect cok abartılıyor, Dragon Age'de de aksiyon azdı. Bu oyunuda gorucez.

SurlarÖnünde

21.6.2010 23:43:52

0
Herşey iyi güzelde dövüş sistemi hiç olmamış. Daha yenilikçi bir dövüş sistemi getirmelilerdi öyle moba player a kitlen sonra olduğun yerden skill tuşlarına basarak saldırma stili eskidi artık. Tera online daki yada Blade & Soul dan örnek almalılardı biraz dövüş sisteminde.

nty35

21.6.2010 20:15:06

0
fps'de valve; rpg'de bioware... Kötü oyunlarını görmedim

On.E

21.6.2010 18:31:11

0
BioWare yapar adamların Dünyanın 1 numarası şu anda RPG'de...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız