Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Biomutant'ın Switch Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Experiment 101 ile Saber Interactive ekiplerinin üstlendiği açık dünya aksiyonlu rol yapma oyunu Biomutant, Switch konsoluna gelmeye hazırlanıyor. Açıklanan bilgilere göre oyun 14 Mayıs'ta el konsolunda yer alacak.
 
Biomutant hem PC'de hem de konsollarda yer alıyor
 
 
 
Kıyamet sonrası bir dünyada geçen ve bilim kurgu öğeleri ile bezeli Biomutant şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store üzerinden elde edilebiliyor.
 
Dövüş sistemi ile beraber ön plana çıkan ve aksiyon dozunun yer yer yükseldiği bu yapımda açık dünya içerisinde gezip tozabiliyor, kendinize özgü savaş sanatını ortaya çıkarabiliyor ve arka plandaki hikayeyi tamamlamaya çalışıyorsunuz. Oyunda 3 farklı dövüş sistemi bulunuyor. Bu dövüş sistemleri arasında yakın dövüş, menzilli atış ve mutasyon güçleri yer alıyor.
 
Switch fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Biomutant THQ Nordic Experiment 101
Efsanevi Bir Maceranın Başlangıcı: Prince of Persia Serisi Remnant 2'nin Yeni Güncellemesi Çapraz Platform Desteğini Getirdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Biomutant
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız