Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioWare Montreal ile Motive Studios Birleşiyor

 
   Electronic Arts, Mass Effect Andromeda'nın geliştiricisi BioWare Montreal'in Motive Studios ile birleşeceğini duyurdu. Bundan sonra iki stüdyo aynı ofisi paylaşacak.
 
   Electronic Arts Sözcüsü,
 
"Önemli projelerde stüdyolar arasında işbirliğine gidiyoruz. Montreal'de birçok büyük projenin geliştirilmesi ile birlikte BioWare Montreal ile Motive Studios'u birleştiriyoruz. Bu devam eden bir süreçtir ancak ekipteki herkes için birçok heyecan verici rol ve fırsat bulunmaktadır.
 
BioWare, yeni yapımlar üzerinde çalışmaya devam ediyor - oldukça beklenen Anthem dahil. Casey Hudson'ın Edmonton ve Austin'deki stüdyolara tekrar liderlik edecek olması da çok heyecan verici."
 
   Bioware Montreal ile EA Motive'in birleşmesi, Electronic Arts'ın kaynaklarını birbirinden bağımsız olarak çalıştırmak yerine bir araya getirmek istediğini gösteriyor gibi görünüyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Commander Shepard Mass Effect 4 BioWare EA PC PS4 Xbox One Andromeda
Anthem Baş Tasarımcısı Corey Gaspur Hayatını Kaybetti Resident Evil: Revelations 29 Ağustos'ta PS4 ve Xbox One için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect: Andromeda
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız