Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim Kurgu Hayatta Kalma Korku Oyunu Chernobylite için Kickstarter Kampanyası Başlatılacak

 
Get Even geliştiricisi The Farm 51, yeni bilim kurgu hayatta kalma korku oyunu Chernobylite için önümüzdeki birkaç hafta içinde Kickstarter kampanyası başlatılacağını duyurdu.

The Farm 51 CEO'su Wojciech Pazdur bu kararın arkasındaki sebebi şu şekilde açıkladı:
 
"Oyunumuzu duyurduğumuzdan beri, oyuncu topluluğundan tonlarca yorum ve geri bildirim aldık ve hepsi bizi bir sonuca ulaştırdı. Herkes Çernobil Nükleer Santralini ve Pripyat hayalet şehrini oyunumuz içerisinde olabildiğince derin bir şekilde keşfetmeyi umuyor. Ve biz bunu sağlamak konusunda istekliyiz. Fakat bu da demek oluyor ki, oyundaki yerleri genişletmemiz gerekiyor ve bunu yapmak için oyuncularını yardımını istemeliyiz. Bunun hedefe ulaşmakta zor ve tehlikeli bir görev olduğunu unutmayın. Çernobil dışlama bölgesine bazı ekstra geziler yapmamız ve daha fazla bina ve nesne taramamız gerekecek."

"Topluluğun desteğini istememizin sebebi de tam olarak bu. Önümüzdeki birkaç hafta içinde Chernobylite için Kickstarter kampanyası başlatacağız. Kickstarter süresi boyunca oyuncular oyunu ön sipariş verebilecekler ve çok talep edilen Siyah Stalker maskesi dahil olmak üzere bazı havalı öğelere sahip olabilecekler. Kitlesel fonlama kampanyası oyundaki alanları genişletebilmemize ve ayrıca her zaman hayalini kurduğumuz bazı ekstra özellikleri oyuna ekleyebilmemize imkan sunacak."

Chernobylite 28 - 31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek PAX East 2019 etkinliğinde ilk defa oynanabilir olacak.

Yeni teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Hellboy, Nimue, Gruagach ve Ben Daimio Platform Dövüş Oyunu Brawlhalla'ya Katılıyor Noob Saibot Mortal Kombat 11 için Doğrulandı, DLC Karakteri Shang Tsung Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

23.3.2019 21:23:34

0
Ya hasretiz bögle bir oyuna adam gibi cikarsinlar hep hayal kirikligi

porsux

23.3.2019 01:46:19

+1
stalker 2 gelene kadar idare etse yeterli
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız