Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim Kurgu Aksiyon Platform Oyunu Dark Light 8 Mayıs'ta Steam'de Erken Erişime Açılacak

 
Geliştirici Mirari & Co. bilim kurgu aksiyon platform oyunu Dark Light'ın 8 Mayıs'ta Steam'de erken erişime açılacağını duyurdu.

Tam sürüm PC ile birlikte Switch'e de çıkacak.

Dark Light, doğaüstü varlıklarla dolu kıyamet sonrası cyberpunk dünyasında geçen 2D aksiyon platform oyunu. Oyun detaylı karakterler, çevre tasarımı ve animasyonlar ile sinematik kalitede grafikler; yakın dövüş, ateşli ve fırlatılabilir silahlar ve bu silahlar için yükseltmeler ve ekipmanlar; çizgisel olmayan bir harita ve ilerleyiş; korku saçan düşmanlar, boss'lar ve dost NPC'ler; görünmez düşmanları ve gizli yolları tespit etmenizi sağlayacak bir drone sunacak.

Erken erişim sürümü, tam sürümde olması planlanan oynanış mekaniklerinin %60'ını ve içeriğin %40'ını içerecek. Bu da keşfedilmeyi bekleyen 2 farklı dünya, 9 kullanılabilir silah, 10 düşman tipi ve 3 boss demek oluyor. Tam sürümde en az 4 farklı dünya, 25'ten fazla silah, 20'den fazla düşman ve birkaç tane daha boss bulunacak. İki sürümde de silah yükseltme sistemi olacak.

Yaklaşık bir yıl erken erişimde kalması planlanıyor.

Erken erişim çıkış tarihi fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dark Light Mirari & Co. bilim kurgu aksiyon platform
PlayStation Store'da Gizli Değerler İndirimi Nintendo Switch 55.77 Milyon Sattı, Animal Crossing: New Horizons 13.41 Milyon Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Light
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız