Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond a Steel Sky 26 Haziran'da Apple Arcade için, Temmuz'da PC için Çıkacak

 
Geliştirici Revolution Software, 1994'te çıkan cyberpunk point-and-click adventure oyunu Beneath a Steel Sky'ın üç boyutlu devam oyunu Beyond a Steel Sky için çıkış tarihi verdi.

26 Haziran'da Apple Arcade için ve Temmuz ayında Steam'de PC için çıkacak. Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak.
 
Oyun hakkında:
 

Broken Sword serisinin yaratıcısı Charles Cecil ve ""Watchmen"" çizgi romanının efsanevi sanatçısı Dave Gibbons'dan kült oyun ""Beneath a Steel Sky""ın uzun zamandır beklenen devam oyunu ""Beyond a Steel Sky"" geliyor.
 
Sen Robert Foster'sın. Bir çocuk, gaddar bir saldırıda kaçırıldı. Onu evine geri götüreceğine yemin ettin. İzler seni Union City'ye getirdi. Yıkıcı savaşların ve politik başarısızlığın ardından mahvolmuş bir dünyada ayakta kalan son mega şehirlerden biri.
 
Union City bir ütopya. Halk; sürekli yardımcı olan android'ler, tasarım harikası evler, meydanlar ve barlarla, özverili bir yapay zekânın kontrolünde harika bir yaşam sürüyor. Neden sevmeyesin ki? Fakat şehrin altında karanlık bir sır yatıyor...
 
""Beyond a Steel Sky"", merak uyandıran bulmacaların yüksek tempolu bir hikâyeyi ilerlettiği, oyuncunun eylemlerine karşılık veren dinamik bir oyun dünyasında geçen dramatik, güldürücü, heyecan verici bir cyberpunk oyunudur.
 
Dünya
Oyuncunun altüst edebileceği motivasyonlara sahip inatçı karakterlerle dolu dinamik bir dünyada geçen bir macera. Eşsiz bir hack'leme aracı ve oyuncu seçimlerinin birleşmesiyle bulmacalar için birden fazla çözüm ortaya çıkıyor.
 
Hikâye
Sosyal denetim, yapay zekâ ve tamamen gözetim gibi çağdaş temalara değinen bu dramatik, güldürücü ve heyecan verici cyberpunk dünyasında karanlık komploları ortaya çıkar ve dehşet verici düşmanı alt et.
 
Bulmacalar
İlgi çekici bir oyun deneyimi sunmak üzere merak uyandıran dramatik bir hikâye ile iç içe duran, zekâ gerektiren bulmacalar.
 
Görünüş
Efsanevi çizgi roman sanatçısı Dave Gibbons'ın hayal gücünden çıkan muhteşem detaylarla dolu, çizgi roman stilinde bir dünya.

 
Çıkış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Beyond a Steel Sky Revolution Software Apple Arcade
Control'ün İlk Genişlemesi The Foundation Xbox One için Çıktı Tales of Arise 2020 Sonrasına Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond a Steel Sky
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız