Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond: Two Souls'dan Yeni Oynanış Sahneleri

Ellen Page
 
     PlayStation 3'ün dikkat çeken özel oyunlarından biri de Quantic Dream tarafından geliştirilen Beyond: Two Souls. Heavy Rain'in ardından gelecek ve oyuncuları duygusal anlamda etkilemesi hedeflenen bu yapımın yeni oynanış videoları ortaya çıktı.
 
     Oyunun bazı sahnelerinden kesilmiş bu görüntülerde ana karakterimizin başına gelenlere tanıklık ediyoruz. Tren üzerinde ve ormanlarda geçen kovalama sahnelerinden sonra motorsiklet ile ağır yaralandığını görüyoruz. Çeşitli oynanışların karıştırıldığı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Quantic Dream PS3 PlayStation 3 Beyond
Wii U'da Friend Code Kullanımı Olacak CD Projekt: RPG'ler Shooter'lardan Daha İyi Olmalı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dunyalicocuk

12.6.2012 17:36:22

-1
Çıkan Türkçe oyunların Özgür Kirazcı 'nın diretmeleri sonucu olduğunu biliyoruz. Onun yerine gelen arkadaş göründüğü üzere pasif kalıyor. PS3 te göreceğimiz son Türkçe oyun Uncharted 3 olacak gibi.

BSC Misafiri

12.6.2012 13:41:52

+2
Yeni değil ki bu, E3 sunumunda izlediğimiz sahneler.

aygun61

12.6.2012 13:11:14

0
Sony'nin yeni çıkacak oyunlarını Türkçe çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum ama The Last Of Us, God Of War ve Beyond: Two Souls'ın Türkçe çıkmasından başka ne isteyebilirm ki? Eğer bu oyunları da Sony Türkçe çıkarırsa, ben başta olmak üzere Türk oyuncularının kalbini çalacağını ve Türkiye pazarında çok büyük bir güç haline geleceğinden eminim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond: Two Souls
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız