Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda'nın Yeni Oyunu: Dishonored

     Geçtiğimiz günlerde Zenimax Media'nın Dishonored isimli bir yapım için çeşitli internet alan adları satın aldığını duyurmuştuk. Tahmin edilen doğru çıktı ve Bethesda'nın yeni oyunundan ilk görüntü yayınlandı.
 
     Dishonored ismindeki oyun Beshesda Softworks ve Arkane Studios tarafından geliştiriliyor. Arkane Studios bu işin büyük kısmını üstleniyor (Arx Fatalis ve Dark Messiah of Might & Magic oyunlarıyla biliniyor). Bethesda bu konuda Arkane'e güvendiğini ve iyi bir vizyona sahip olduklarını söylüyor. Zaten çalışanlar arasında ilk iki Deus Ex oyununun arkasındaki isim olan Harvey Smith ve Half-Life 2'nin City 17'sini tasarlayan Viktor Antonov gibi yapımcılar bulunuyor.
 
     Biraz da oyun hakkında bilgi verecek olursak, Dishonored için tüm gidişatın seçimlerinize bağlı olduğu bir dünyaya sahip olduğunu söyleyebiliriz. FPS kamera açısına sahip olan oyuna aksiyon, gizlilik ve macera hakim olacak. Etrafınızda suikastlar gerçekleştirilirken insanları öldürmemek gibi bir karar verebileceğiniz, sessizce hareket ederek tuzaklar kurabileceğiniz veya önünüze geleni öldürerek katliam yapabileceğiniz bir yapıya sahip. Mesela son derece üst düzeyde korunan binalara girip çıkarken bu seçim size bırakılacak. Fakat içinde bulunduğunuz dünya sizin verdiğiniz kararlara göre şekillenecek.
 
     Bolca şiddetin ve seçeneğin bulunduğu Dishonored, Game Informer'ın Ağustos ayı kapağını süslüyor. Aşağıdan oyunun ilk görseline bakabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dishonored Arcane Studios Bethesda Softworks FPS
Rage, Skyrim ve Prey 2, QuakeCon'da Yer Alacak Gearbox: Wii U'nun Kaplamaları Daha Yüksek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.7.2011 00:16:17

0
Güzel ve kötü olan her yapım böyle güzel görsellerle çıkmış kimisi sonradan hüsrana uğramış kimiside yükselerek gönüllerimizde taht kurmuştur.Şuan bişrey söylemek için çok erken gözüküyor, ama umarım güzel bir yapımla karşılaşırız .

Reppu

7.7.2011 23:52:27

0
bildiğin combine tayfası la bu ama hl havasını solutacaksa, sabaha kadar

Prоwler

7.7.2011 23:34:16

0
Bethesda'yı sevmem ama oyunlarını severim

marvinous

7.7.2011 23:31:35

0
Oynanış yapısı farklı gözükse de ekran görüntülerine bakınca fena derece Half-Life 2 havası seziyorum. Bunun için bile oynarım ben bu oyunu :)

The_Rahip

7.7.2011 21:36:03

0
Bethesda sağlam işlere imza atan bir şirket. Sağlam bir oyun bekliyorum

BSC Misafiri

7.7.2011 18:03:03

0
Umarım güzel bir oyun olur ve resim oyun birazda olsun oyunun ne olduğunu gösteriyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
95 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız