Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda'dan Wolfenstein'ın Geleceği Hakkında Endişelenmeyin Açıklaması

 
 
Wolfenstein 2: The New Colossus piyasaya çıkalı neredeyse dört yıl oldu. Youngblood 2019'da piyasaya sürüldü ancak bu tam bir devam oyunu niteliğinde değildi. Pek çok kişi MachineGames'in Wolfenstein 3'ü bu yılki E3'te duyuracağını umuyordu ki bu ne yazık ki gerçekleşmedi.
 
Bethesda'nın küresel pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Pete Hines: ''Hayranlar serinin geleceği hakkında endişelenmemeli'' dedi.
 
GameSpot ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Wolfenstein hakkındaki sorulara yanıt olarak Hines: ''Oyun hakkında konuşulmaya hazır olana kadar herhangi bir şeyden bahsedemem'' ifadelerini kullandı. Tüm bu sözlerin üzerine Hines: ''Beni yeni bir Wolfenstein oyunu görmek isteyenler listesinin başına koyabilirsin'' ifadelerini kullandı.
 
MachineGames şu anda bir Indiana Jones oyunu üzerinde çalışıyor. Ancak Hines'in dediği gibi Indiana'nın gelişimi henüz çok erken aşamalarda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt aksiyon macera hikaye
Tekken X Street Fighter Süresiz Olarak Askıya Alındı The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Çeşitli İyileştirmeler İçerecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Revrains

22.6.2021 21:28:35

0
Arkanızda artık microsoft var para bol çok açmayalım arayı gözünü seveyim saf aksiyonlu fps oyunu az kaldı onlarıda zaten siz yapıyorsunuz hakkını vererek biri doom biri wolfenstein

m.A.A.d city

22.6.2021 21:19:10

0
Wolfenstein 2 vasat bir oyundu. Youngblood kötüydü. Keşke bu seriyi MachineGames'in yerine ID devralsa çok daha güzel olurdu. Yeni yapacakları Indiana Jones oyunundan da hiç umutlu değilim.

BSC Misafiri

22.6.2021 18:49:48

+1
bu seri istediğim şekilde ilerlemedi. cok civittilar

JaReD22

22.6.2021 16:16:10

0
New colosustaki bir sahne aşırı saçmaydı [spoiler=6028115017]ana karakterin kafası kesiliyor ve bu kafayı robota entegre ediyorlar yaşamaya devam ediyor neden böyle şeye giriştiler anlam veremedim[/spoiler]

Takeda Akane

22.6.2021 15:56:15

0
Himmler'in okült araştırmaları çok ilgimi çekiyor, hatta wolfenstein oyunu nat geo belgeseline çıkmıştı bu konu yüzünden.

keremec

22.6.2021 12:47:55

+1
Ne alaka? Yok öyle bir şey. Önceki oyunları sadece Almanya'da sansürlü çıkarmislardi, Wolfenstein Youngblood ile Almanya'da da sansürsüz çıkarmaya başladılar. Call of duty WW2 ile karıştıriyorsunuz herhalde.

BSC Misafiri

22.6.2021 11:26:50

0
Aynen Nazi'lerin ekmeğini ye ye, oyun çıktıktan 2-3 ay sonra da nazi bayraklarını çakma anlamsız bayraklarla değiştir ne güzel..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız