Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda, Fallout 76'nın Wastelanders Güncellemesini Test Edecek Oyuncular Arıyor

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Bethesda'nın yaptığı Fallout 76'nın Wastelanders güncellemesi için oyunu test edecek oyuncu aranıyor. Bethesda güncellemeyi oynayacak ve geri dönüş yapacak oyuncular arıyor.
 
Geçtiğimiz yıl duyurulan ve çıkış tarihi sonbahardan 2020'nin ilk çeyreğine ertelenen güncelleme yakın zamanda gelecek gibi duruyor. Bethesda, belirli bir süre için oyunu deneyecek ve geri dönüş yapacak birkaç yüz oyuncu arıyor.
 
Buraya tıklayarak siz de kayıt yaptırabilirsiniz. Kayıtlar 15 ocak 02.00'a kadar sürecek. Ayrıca oyun hakkında herhangi bir şey paylaşmanız yasak olacağı için bir gizlilik sözleşmesi imzalamanız gerekiyor. 
 
Wastelanders güncellemesi oyuna insan NPC'ler, diyalog ağacı, seçim ve sonuçları olan yeni ana görevler, karakterlerle ve onların eşsiz hikayeleriyle etkileşime girme, yeni silahlar, zırhlar ve daha fazlasını ekleyecek. Diyalog sistemi Fallout 4'e değil daha çok Fallout 3'e benzer olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Nintendo of America, Mario & Luigi'yi Markalaştırdı Legends of Runeterra'nın Açık Betası 24 Ocak'ta Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız