Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda Fallout 76'da Karşılaşabileceğiniz Hatalar Konusunda Uyardı

 
Bethesda Game Studios'un açık dünya oyunlarında her zaman çok fazla hata ile karşılaşmışızdır ve Fallout 76'da da karşılaşacağız gibi görünüyor, en azıdan beta sürecinde.

Bethesda Game Studios twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Fallout 76'nin henüz bitmemiş bir oyun olduğunu ve beta sürecinde oyuncuların beklenmedik hatalar ve olağanüstü sorunlar ile karşılaşabileceğini belirtti.
 
"Genelde yıllar süren geliştirme sürecinin ardından, oyunu bitiririz, piyasaya sunarız ve mola veririz. Fallout 76'nın bittiğini hissetmiyoruz ancak tüm yeni çalışmaların başladığı bir çıkış çizgisine ulaştık."
 
"Hepimiz oyunlarımızın ölçeğini ve sistemlerin ne kadarını kullanmanıza izin verdiğini biliyoruz, beklenmedik hatalar ve kimsenin daha önce karşılaşmadığı olağanüstü sorunlar her zaman ortaya çıkıyor. Bazılarının farkındayız, performans iyileştirilmesi gereken alanlar gibi ancak diğerlerini bilmiyoruz. Bu hataları bulmak ve düzeltilmesi gereken önemli sorunlar için tavsiyenize ihtiyacımız var. Tüm bunları şimdi ve oyunun çıkışından sonra yapacağız."
 
Fallout 76 beta testi bugün Xbox One'da başlıyor, 30 Ekim'de PlayStation 4 ve PC'de başlayacak. Beta testine oyunu dijital ya da kutulu olarak ön sipariş veren kullanıcılar erişebilecek. Betada oyunun tüm içeriği bulunacak ve oyuncuların beta sürecinde kaydetmiş olduğu ilerleme oyunun tam sürümüne aktarılacak. Beta hakkında daha fazla bilgi edinmek için sıkça sorulan sorular (FALLOUT 76 B.E.T.A. FAQ) kısmını ziyaret edebilirsiniz.

Fallout 76, 14 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bethesda Game Studios'ün paylaştığı mesajın tamamını aşağıdan okuyabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Yakuza 4 Remaster Japonya'da 17 Ocak 2019'da Çıkacak No Man's Sky ‘The Abyss’ Güncellemesi Önümüzdeki Hafta Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.10.2018 19:49:50

0
Bu oyunun tutmama ihtimali yok gibi çünkü uzun yıllar boyunca içerik ekleyerek destekleyeceklerdir. Nitekim bethesda kendisi yapıyor bu sefer eso gibi de değil durum. Oynamaya ne zaman başlarım takipte olacağım bende.

BSC Misafiri

23.10.2018 19:13:59

0
Oooooo... O zaman kesinlikle bulaşmamak gerek ilk 6 ay. oynayan oynayıp deilirsin :) Biz modlu Fallout 4 ve new vegas ile mutlu mesut akarız. 6 ay sonra da indirime girer az da olsa adam olmuş bir oyun oynamış oluruz. 2018 şampiyonlar ligi gibi geçti, bug diyarı bir oyunla kendimi heba edemem açıkçası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız