Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beş Oyunu İstediğiniz Fiyata Alın

Bu muhteşem kampanyayı kaçırmayın
 
     Humble Bundle'ın "Ne kadar isterseniz o kadar ödeyin!" sloganıyla başlattığı oyun paketlerine bir yenisi daha eklendi. Humble Frozenbyte Bundle ismindeki paket isminden de anlaşılacağı üzere Frozenbyte oyunlarını içeriyor.
 
     Pakette Trine, Shadow-grounds, Shadow-grounds: Survivor, Splot ve Jack Claw oyunları bulunuyor ve bu paketi istediğiniz fiyata satın alabiliyorsunuz. Minimum 0.01$ ödeyerek hem yapımcı Frozenbyte'a para kazandırıyorsunuz hem de EFF ve Child's Play gibi kurumlara bağışta bulunabiliyorsunuz.
 
     1$'dan düşük bir ücret girdiğinizde kendinizi suçlu hissetmenizi sağlayak bir resim açılıyor (Haklı olarak). Şu an için 116.000 kişinin katılımı ile satışlarla yaklaşık 600.000$ toplandı. Siz de ödeyeceğiniz parayı belirleyerek ne kadarının bağış olacağını ve ne kadarının yapımcıya gideceğini belirleyebiliyorsunuz.
 
      Bu beş oyundan üçünü (Trine ve Shadow-ground'lar) Steam üzerinden aktif edebiliyorsunuz ve satın aldığınızda resmi oyun müziklerine de sahip oluyorsunuz. Diğer yapım olan Splot ise henüz yapım aşamasında olduğu için çıktığında sahip olacaksınız. Sonuncu oyun olan Jack Claw'ı, iptal edilmiş bir proje olduğu için sadece kampanyanın sitesinden indirebiliyorsunuz (Kaynak kodları da dahil).
 
     Humble Frozenbyte Bundle'ın oyunların gösterildiği ve ek bilgilerin verildiği tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Paketi satın almak isterseniz kampanyanın web sitesini ziyaret etmeniz yeterli.
 






Bu haberin bağlantısı
URL
Trine Shadow-grounds Shadow-grounds: Survivor Splot Jack Claw Humble Bundle Humble Frozenbyte Bundle Frozenbyte
Nintendo'nun HD Konsolu Xbox 360'a mı Benziyor? Metro 2033'ün Devam Oyunu Last Light mı Olacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bluepower

17.4.2011 16:15:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3l1kanli ben 1 dolar vermeye razıyım fakat buradan kredi kartıyla alışveriş yapmak güvenilir midir? yapan var mı?site editörleri cevaplarınız bekliyorum
onuda vermeseydin adamlar 40 dolarlık oyun veriyor bağış karşılığında

Xerias

17.4.2011 13:06:03

+2
quote:

Orijinalden alıntı: ShadowStep

İşte gerçek yardımsever

razzraziel

16.4.2011 20:25:23

+1
@d3l1kanli Güvenle alabilirsin. Zaten PayPal, Amazon ya da Google gibi internetin en önemli online ödeme sistemlerini kullanıyorlar. Ayrıca Humble Bundle kampanyaları oldukça popülerdir. /Gökhan Yılmaz

BSC Misafiri

16.4.2011 19:51:29

+3
Yok,güvensiz...O yüzden 116.000 kişi kredi kartıyla ödeme yaptı hepsi salak ya...

ShadowStep

16.4.2011 18:12:26

+2
quote:

Orijinalden alıntı: d3l1kanli ben 1 dolar vermeye razıyım fakat buradan kredi kartıyla alışveriş yapmak güvenilir midir? yapan var mı?site editörleri cevaplarınız bekliyorum
İşte gerçek yardımsever

Quirah

16.4.2011 18:07:14

0
İlk iki paketi almıştım ben. Güvenebilirsin.

d3l1kanli

16.4.2011 17:41:38

-1
ben 1 dolar vermeye razıyım fakat buradan kredi kartıyla alışveriş yapmak güvenilir midir? yapan var mı?site editörleri cevaplarınız bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trine ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız