Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Berserk için Kısa Ancak Aksiyon Dolu Bir Oynanış Videosu

   Koei Tecmo, Berserk Musou (Batı'da sadece Berserk ismiyle geçiyor) oyunundan ‘Berserker Guts’ aksiyon oynanış videosu paylaştı. 40 saniye uzunluğunda paylaşılan bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Eğer daha önce paylaşılan SchierkeZoddGriffith, Guts, Casca ve Judeau videolarını izlemediyseniz onlara da karakter isimlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
   Berserk, Japonya'da PlayStation 4, PS Vita ve PlayStation 3 için 27 Ekim tarihinde çıkış yapacak. Oyunun Batıya gelmesi için planlanan tarih ise bu sonbahar. Oyun Batıda PlayStation 4, PS Vita ve PC'ye gelecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Berserk Koei Tecmo Aksiyon Anime PS Vita PS3 PS4 PC Omega
ReCore'un Yükleme Süreleri Fazlasıyla Uzun ReCore'un İnceleme Puanları Pek İyi Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ykrr

14.9.2016 12:37:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: redoracle Şu mangaya yazık ediyorlar cehennem gibi korkutucu,ürpertici inanılmaz atmosferi var,tam God of war,Devil may cry(en çok bu gider heralde çünkü gutts hem kılıç hem silah kombinasyonu kullanıyor) gibi bir Hack-slash ve birazda platform-bulmaca koysalar gerçekten hakettiği ilgiyi görürdü.
saydıkların tamamn oyun mantığı ilşe çıktı.ilk kaynakları oyun.ama berserk ilk manga sonra anime.neden yazık oluyorki.insanların aklında manga ve anime olarak var.o

redoracle

12.9.2016 15:59:14

0
Şu mangaya yazık ediyorlar cehennem gibi korkutucu,ürpertici inanılmaz atmosferi var,tam God of war,Devil may cry(en çok bu gider heralde çünkü gutts hem kılıç hem silah kombinasyonu kullanıyor) gibi bir Hack-slash ve birazda platform-bulmaca koysalar gerçekten hakettiği ilgiyi görürdü.

Dustywaffe

12.9.2016 15:10:06

0
Güzel duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Berserk ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız