Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Berkay "Zeitnot" Aşıkuzun, Forbes'in 30 Yaş Altı 30 Listesinde Yer Aldı!

 
     League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi'nin tecrübeli oyuncusu Berkay "Zeitnot" Aşıkuzun, Forbes Türkiye dergisinin başarılarıyla ilham veren 30 yaşın altında 30 Türk'e yer verdiği "30 Yaş Altı 30" listesinde yer aldı. 
 
 
 
     24 yaşındaki profesyonel oyuncunun yer aldığı Bahçeşehir SuperMassive elektronik spor takımı resmi Twitter hesabı üzerinden;
 
     "Oyuncumuz Berkay "Zeitnot" Aşıkuzun, Forbes Türkiye'nin başarılarıyla ilham veren 30 yaşın altında 30 Türk'e yer verdiği #30Altı30 listesinde yer aldı. Seninle gurur duyuyoruz!" paylaşımında bulundu. 
 
     Profesyonel oyuncu tam 6 yıldır ligde aktif olarak yer alıyor. Kariyerine 2013 yılında HWA Gaming takımıyla başlayan Zeitnot; Always With Honor, Ahraz Esports ve Dark Passage takımlarında nişancı rolünde yer aldı. Dark Passage ve Bahçeşehir SuperMassive takımlarında toplam 5 Şampiyonluk Ligi şampiyonluğu ve 40'ın üzerinde madalyaya sahip.
 
     Ünlü oyuncu, Forbes'e verdiği röportajda gelecekte esporun gelişiminde rol oynamak ve takım koçluğu yapmak istediğini belirtti.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Gio Corsi, Sony Interactive Entertainment'tan Ayrıldı Call of Duty: Modern Warfare PC Dosyalarında Henüz Yayınlanmamış 38 Harita Bulundu

TheStarBox

5.11.2019 08:33:17

+1
Forbes de iyice mala bağladı. Bu adamlar ilham vermiyorlar ki, aksine bir sürü gencin bunlar gibi olabilmek için kendini LoL gibi oyunların başında harcamasına sebep oluyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız