Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ben Affleck'in İptal Edilen Batman Filminin Senaryosundan Bilgiler Geldi

 
Batman v Superman filminin gişede büyük bir başarı elde etmesine ve Ben Affleck'in büyük bir izleyici kitlesi tarafından, çizgi roman ruhunu en iyi yakalayan Batman olduğu düşünülmesine rağmen ünlü yıldızla DC'nin arası gitgide açılmış ve en sonunda kaçınılmaz ayrılık gerçekleşmişti.
 
Bu ayrlılık gerçleşmemiş olsa, Ben Affleck'in hem yazacağı hem yöneteceği hem de başrolünü oynayacağı bir solo Batman filmi bizleri bekliyordu. Peki Affleck'in aklında nasıl bir Batman filmi vardı?
 
Filmde Affleck'in görüntü yönetmenliğini yapması planlanan Robert Richardson'a göre Affleck'in kafasında, Batman'in içindeki daha karanlık tarafın öne çıkarıldığı ve içinde sürekli 'delilik' temasına yönlenecek bir film vardı. Richardson'a göre Affleck bu filmi çekseydi, Arkham benzeri, şehirdeki iyilerin bile artık kötü karakter olduğu, buna Batman'in de dahil olduğu bir atmosfer yaratacaktı. Bu sayede Batman'i hiç görmediğimiz kadar acımasız ve tekinsiz bir halde görecektik.
 
Ancak tüm bunlar artık birer hayalden ibaret. Nitekim böyle bir filmi muhtemelen hiçbir zaman izleyemeyeceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot Ben Affleck Batman DC
The Witcher Dizisinde Geralt'ın Çocukluğunu Tristan Ruggeri Canlandıracak CryoFall'a Resmi Türkçe Altyazı Desteği Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Angel of the Lord

13.8.2019 00:23:41

+1
WB çok yanlış adımlar attı DC sinemasında. Suicide Squad'a gereksiz önem veriliyor hala. Green Lantern filmi ortalıkta yok. Adalet Birliğinin karakterlerini iyi güzel tanıttı ama Batman ve Superman başrolleri gittiler. Henry ve Ben abimiz iyi olabilirdi bu evren için.

deadlight54

13.8.2019 00:10:39

0
Keşke gelseymiş, fena fikir değilmiş ha. Ah ulan WB ne zaman akıllanacaksın?

porsux

12.8.2019 20:29:11

0
Ben Affleck ve Joaquin Phoenix'i aynı Batman filminde görmeyi isterdim.

BSC Misafiri

12.8.2019 18:21:49

0
Görmek isterdim bu filmi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız