Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beklenen oyun Starfield 6 Eylül'e ertelendi!

 
 
Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen uzay temalı açık dünya rol yapma oyunu Starfield için ne yazık ki erteleme haberi geldi. Oyun bu kapsamda daha önce planlanan 2023'ün ilk yarısı çıkış tarihinden 6 Eylül'e ertelendi. Starfield, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.
 
Oyun için bir canlı yayın etkinliği düzenlenecek
 
 
 
Bilim kurgu - uzay temalı açık dünya rol yapma macera oyunu Starfield için yeni bir sunun düzenlenecek. Ertelemeyle beraber planlanan bu etkinlik 11 Haziran tarihinde yapılacak. Starfield Direct adlı bu etkinlikte oyunla ilgili en son yenilikler - bilgiler paylaşılacak.
 
2023'ün ilk yarısı içerisinde çıkış yapması planlanan ancak 6 Eylül tarihine ertelenen oyun için yönetmen Todd Howard çeşitli açıklamalar yaptı ve şunları söyledi:" Kendimizi şu anda bu oyuna adadık. Oyunu sürekli olarak deniyor ve oynuyoruz. 'Starfield Direct' etkinliğimizle beraber oyuna derinlemesine bir bakış sunacağız. Size daha göstermemiz gereken çok şey var. Oyunun benzersiz bir deneyim sunacağını söyleyebilirim."
 
Starfield çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyunu için yeni destek paketi satışa sunuldu! Xbox Games Showcase duyuruldu: 11 Haziran'da yapılacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

11.3.2023 09:09:41

0
fallout 76 faciasından sonra todd’un performansı iyice düştü. reis tes vi’yı bu gidişle 2030’da çıkarır.

DrUckmann

11.3.2023 01:39:15

+1

BSC Misafiri

10.3.2023 18:58:42

0
Yani,, Beklentim zayıftı daha da düştü ama en azından BUG diyarı olmasındansa geç çıksın adam gibi bir deneyim sunsun isterim. Ah Bethesda ah.. Bu kadar rezil edilebilir mi eldeki o kadar potansiyel..

myze

10.3.2023 12:29:19

+1
Yeni bir "No Man's Sky" geliyor.

Jer Aders

10.3.2023 00:04:25

0
Bethesda nedense bu oyuna reklam yapmıyor. Yap şöyle okkalı bir reklam çalışması da Cyberpunk 2077 gibi hype yapalım. Hype olmayınca da beklemesi zevk vermiyor. Neyse yine de ümidim var. İyi bir oyun olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız