Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beklenen Devam Oyunu Dead Island 2 Ertelendi

 
 
Bir süredir geliştirilen zombi temalı aksiyon macera oyunu Dead Island 2 ne yazık ki ertelendi. Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Dambuster Studios tarafından oyunculara sunulacak olan Dead Island'ın devamı Dead Island 2, 3 Şubat 2023 çıkış tarihinden 28 Nisan'a ertelendi. Oyun artık bu tarihten itibaren PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut olacak.
 
Aralık'ta Dead Island 2 için canlı yayın etkinliği yapılacak
 
 
 
Aksiyon oyunu Dead Island 2 geliştirmenin son aşamalarında yer alıyor. Bu süreçte oyunun çeşitli tanıtımları yapılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda geliştirici ekip 6 Aralık'ta  The Dead Island 2 adlı bir canlı yayın etkinliği yapmayı planlıyor. Bu etkinlikte ekip "heyecan verici yeni bir fragman ve oynanış videosunun" yayınlanacağını belirtiyor.
 
Dead Island 2'de ilk oyunda olduğunu gibi her yerde zombi ve zombi sürüleri yer alacak. Los Angeles şehrinin diğer bir yansımasını bizlere sunan bu yapımda yeni yerler keşfedecek, yeni karakterler ile tanışacak ve zombileri avlamaya çalışacağız.
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Epic Game store üzerinden 429 TL'den ön sipariş verebilirsiniz (Ön sipariş bonusları yer alıyor). 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Ace Combat 7: Skies Unknown Satışları Dört Milyonu Aştı The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 Duyuruldu

BSC Misafiri

17.11.2022 13:23:18

0
Gine yılan hikayesi olmaz inşallah
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız