Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beholder Kısa Filmi

 
Daha önce Papers, Please oyunu için kısa film çeken Rus film yapımcıları Liliya Tkach ve Nikita Ordynskiy bu kez de Beholder oyunu için çekti. 

Beholder Kasım 2016'da PC için çıkmıştı. Oyun şu anda Steam'de %75 indirimle 4,50 TL'den satılıyor.
 
Beholder hakkında:
 

Distopik bir geleceğe hoşgeldiniz.
 
Totaliter bir devletin özel ve kamusal yaşamın her alanını nasıl kontrol ettiğini kendiniz deneyimleyin. 
 
Baskıcı kanunlar ve herkesin gözetlenmesi... Kısacası gizlilik bu ülkede öldü.
 
Bir apartmanın devlet tarafından yetkilendirilmiş yöneticisisiniz. Günlük yapmanız gereken şeyler, apartmanda yaşayan kiracılarının rahatını sağlamak. Ancak bu sadece esas görevinizi gizleyen bir maske...
 
Birincil göreviniz, kiracılarınızı gizlice izlemek ve konuşmalarını dinlemektir. Kiracılarınız, dairelerinden ayrılır ayrılmaz devlet otoritesini tehdit edebilecek herhangi bir şeyi ARAMALI ve HATA sayılacak şeyleri üstlerinize, kiracı PROFİLİNİ kullanarak belirtmelisin. Ayrıca, yasaları ihlal edebilecek veya devlete karşı yıkıcı faaliyetler düzenleyecek kiracıları da yetkili mercilere RAPOR etmelisin.
 
Sen totaliter bir makinenin dişlilerinden birisisin! Ancak yine de insanlığa sarılmayı ve başkalarıyla empati kurmayı seçebilirsin.
 
Bir babanın ve onun yetim çocuklarının şüpheli etkinliklerini bildirebilir misin? Yada yasadışı faaliyetleri hakkındaki bilgileri saklı tutarak ona doğru şeyler yapma fırsatı tanıyabilecek misin? Ailenizin ihtiyacı olan parayı alması için ona umutsuzca şantaj yapmayı da seçebilirsiniz elbette.
 
Oyunu oynarken birçok farklı karakterle etkileşime geçip, düzinelerce görev tamamlayacaksın. Hikayenin ilerleyişini etkileyecek kararlar da alacaksınız. Bu, birkaç oyun sonunun olması demek, yaptıklarınıza göre oyunu kazanabilirsin ama bir apartman sakini tarafından vurularak da kaybedebilirsiniz. Bu tamamen sizin elinizde!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer
Respawn Entertainment Bugün Oynaması Ücretsiz Battle Royale Oyunu Duyuracak Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (5 - 8 Şubat)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

4.2.2019 13:19:10

0
İzledim.Çok güzel olmuş..Güzel bir 10dk. geçirdim

BSC Misafiri

4.2.2019 10:40:44

0
Abi çok güzel oyundu ya. Adını söyleyemediğim DLC'si de çok güzeldi. Umarım ikinci oyunda ilki kadar güzeldir betasını oynamıştım ama sarmamıştı..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız