Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bazı Ubisoft Yöneticileri Cinsel İstismar ile Suçlanıyor

 
Ubisoft'un birçok üst düzey yöneticisi cinsel istismar ve cinsel suistimal ile suçlanıyor.

Fransız yayıncı ve geliştirici resmi bir açıklamada bulunarak ilgili kişiler hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.
 
"Bazı Ubisoft ekip üyelerine yönelik ortaya çıkan iddialar ile ilgili olarak ilk başta herkesten özür dilemek istiyoruz, gerçekten üzgünüz. Hedefimiz tüm çalışanlarımızın, ortaklarımızın ve topluluklarımızın gurur duyabileceği, değerlerimizi yansıtan ve herkes için güvenli bir ortam oluşturmak. Bu konuda yetersiz kaldığımız açık. Daha iyisini yapmalıyız."
  
"Uzman danışmanların desteği ile birlikte iddialarla ilgili soruşturma başlatıldı. Çıkacak sonuçlara göre her türlü disiplin cezasını uygulamaya hazırız. Ayrıca bu uygunsuz davranışları daha iyi bir şekilde önlemek, anlamak, tespit etmek ve cezalandırmak için mevcut politikalarımızı, süreçlerimizi ve sistemlerimizi denetliyoruz."
 
Bloomberg'in haberine göre editoryal kısımdan sorumlu iki başkan yardımcısı Tommy François ve Maxime Béland soruşturmalar devam ederken idari izne alındı.
 
Gamasutra'nın haberine göre ürün ve marka pazarlama müdürü Andrien Gbinigie ve halkla ilişkiler müdürü yardımcısı Stone Chin cinsel taciz ve yırtıcı davranışlar sergilemekle suçlandı. 
 
Benzer bir haber, Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail, hayranı ile ilişki yaşayıp karısını aldattığı iddialarının ortaya atılmasından sonra aile ilişkilerini düzeltmek adına görevinden istifa etti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dune Filminden Yeni Kamera Arkası Fotoğraflar Paylaşıldı The Boys'un 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Metal-Gear

28.6.2020 16:51:27

0
Her sektörde sık sık yaşanıyordur bu vakalar ama her yerde yaşanan şey haberlere konu olmuyor. Sapık toplumlar bunlar zaten, çektikleri filmler diziler, yaptıkları oyunlar, her yerde içlerindeki bu pisliği döküyorlar artık çıplaklık eş cinsellik porno teması barındırmayan bir şeyleri yok. Bunları bu kadar rahatça her şeyin içine sokan insanlar gerçek hayatta da sapık olmak zorunda zaten. Haberi yapılanlar, yapılmayanların yarısı bile değildir belki.

takami59

28.6.2020 12:11:46

0
Oyunların neden birbirine benzediği belli oldu. Oynaşmaktan oyun yapmamış adamlar.

BSC Misafiri

28.6.2020 00:09:14

0
+Oyun sektorunde calısmak ıstedıgınızı soylemıssınız daha once hakkınızda tacız ya da tecavuz haberı cıktı mı -Evet +Tebrıkler ıse alındınız

YildirimBuyucusu

27.6.2020 20:39:57

0
Oyun dünyasından bir çok isim bu istismar ve benzeri olaylarla gündeme geliyor. Ne oluyor anlamadım. Tüm istismara uğrayanlar bu zamanı mı seçmiş. Yoksa işin içinde fırsatçılık mı var.

BSC Misafiri

27.6.2020 15:06:34

0
Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar !

BSC Misafiri

27.6.2020 12:48:36

+1
Bu hayatta başına ne gelirse iki şeyden gelir demişler. Biliyorsunuz ne olduğunu

BSC Misafiri

27.6.2020 12:20:50

+1
Sony stüdyosu İnsomniac'ta birkaç gün önce benzer olaylarla gündeme geldi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız