Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V'in Son İçerik Güncellemesi 4 Haziran'da Yayınlanacak

 
Electronic Arts ve DICE, Battlefield V'in son içerik güncellemesinin 4 Haziran'da yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme oyuna iki yeni harita, dokuz yeni silah, beş yeni ekipman, altı yeni araç ve daha fazlasını getiriyor. Haritalardan ilki Libya'da geçen Al Marj Encampment. İkincisi ise yeniden tasarlanıp genişletilmiş Provence.
 
Yeni Haritalar:

Al Marj Encampment (Conquest, Breakthrough, TDM, Squad Conquest)
Provence (Conquest, Breakthrough, TDM, Squad Conquest)

Yeni Silahlar:

Sjögren Shotgun (Support)
Chauchat (Support)
M3 Infrared (Recon)
K31/43 (Recon)
Welgun (Medic)
M1941 Johnson (Assault)
PPK/PPK Suppressed (tüm sınıflar)
M1911 Suppressed (tüm sınıflar)
Welrod (tüm sınıflar)

Yeni Ekipmanlar:

Doppel-Schuss (Recon)
RMN 50 Grenade Launcher (Recon)
Pistol Flamethrower (Assault)
Shaped Charge (Support)
Kampfpistole (Support)

Yeni Bombalar:

Firecracker Grenade (tüm sınıflar)
Demolition Grenade (tüm sınıflar)
Type 99 Mine (tüm sınıflar)

Yeni Araçlar:

A-20 bomber (ABD)
P-70 Night Fighter (ABD)
P-51D fighter plane (ABD)
P-51K fighter plane (ABD)
M8 Greyhound (ABD)
Puma Armored Car (Alman)
 
Güncelleme bunların yanı sıra çok sayıda denge ayarlaması, iyileştirme ve hata düzeltmesi içeriyor. 
 
Tüm detaylar için forums.battlefield.com

Battlefield V PlayStation 4, Xbox One ve Origin üzerinde ulaşılabilir durumda. EA ve Origin Access'e dahil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
Project CARS 3 PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu TOSFED Dijital Ralli Şampiyonası’nın Kayıtları Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vict0ry

4.6.2020 20:47:09

0
Aslında bu oyunun sorunu çok fazla FPS ve Battle Royale oyunları çıktı o yüzden mi silindi bilmiyorum ama ben bütün FPS oyunlarından soğudum benim gibi olanlar illa vardır.

RealArek

4.6.2020 20:04:37

+2
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay Bir insanın düşünceleri seninle aynı olmayınca o kişi boş yapmış olmaz. Seninle aynı düşüncede olmamış olur ki sağlıklı bir insan bunu oldukça normal karşılar. Oyunun kötü olduğunu konusunda reddit gibi birçok platform ve forumlarda neredeyse base Battlefield kitlesi hemfikir. Sen aynı düşünmüyorsan da bu senin fikrindir (böyle düşündüğün için boş yapmış olmazsın). Bu arada kelime dağarcığını geliştirmeni tavsiye ederim sürekli aynı kelimelerle papağan gibi kendini tekrarlayıp durmuşsun.
Bu dediklerin hepsi senin içinde geçerli benim gibi düşünen çok büyük bi kitle var bazı forumlarada bakmanı tavsiye ederim her yerde oyunu kötülemiyolar öven büyük bi kitlede var çok büyük bi kısmı ama niye sovyet yok yaaa diye ağlıyo yoksa oyun güzel ben hiç takmadım bile.

PrensMişkın

4.6.2020 19:23:51

+3
Battlefield 1, bf6 çıkana kadar benim için bir numara. O sovyet haritaları,savaş ve kasvetli ortam hangi oyunda var Kulaklığı takınca saatlerimi veriyordum. Tek başıma online oynamama rağmen sıkmıyordu beni.

kataaay

4.6.2020 19:15:00

+1
Bir insanın düşünceleri seninle aynı olmayınca o kişi boş yapmış olmaz. Seninle aynı düşüncede olmamış olur ki sağlıklı bir insan bunu oldukça normal karşılar. Oyunun kötü olduğunu konusunda reddit gibi birçok platform ve forumlarda neredeyse base Battlefield kitlesi hemfikir. Sen aynı düşünmüyorsan da bu senin fikrindir (böyle düşündüğün için boş yapmış olmazsın). Bu arada kelime dağarcığını geliştirmeni tavsiye ederim sürekli aynı kelimelerle papağan gibi kendini tekrarlayıp durmuşsun.

x3x

4.6.2020 17:11:08

+2
Bf1 ile bf5'i aynı adamların yaptığına inanamıyorum. Ben hala bf1 açıp oynuyorum, ikinci dünya savaşı konseptine yazık ettiler.

BSC Misafiri

4.6.2020 15:22:39

+2
Saçmalık. Oyunu iade etmeyi düşünüyorum. Koskoca Doğu Cephesi yok.

R-10

4.6.2020 10:41:46

+2
@ezicioyuncu Sonuna kadar haklısınız o konuda bende karıştırmayı pek sevmem ama oyunun konusunda bu oyunun olumsuz yönlerini söylediğimiz zaman onu ölümüne savunan eski bir üye olduğu için böyle bir mesaj attım.Normalde rahatsız olduğunuzu haberdar ederek söylemiş olsaydınız çoktan editlerdim mesajımı. @Philipp_Plein Üsluplu mesajınız için teşekkür ederim.İçerik olarak dolu her ne kadar WW2 temasına sahip olup Doğu Cephesi olmasa da.Dediğim gibi seride ki en ruhsuz oyun. @1655 Haklı iken kurduğunuz cümleler ile haksız duruma düşmüşsünüz ne yazık ki.Ben seviyemi bozmadan yine cevap vereceğim.Bu oyunun kötü yönünü söyleyen her üyeye karşı ölümüne savunan eski forum üyesi var bu mesajınızı alıntılayıp beni blokladığını söylediği halde cevap vermiş benim mesajımı okuyup.Dayanamıyor işte olumsuz yorum görünce Halbuki zamanında değer verdiğim yorumlarını zevkle okuduğum bir üyeydi.Forumun kimliksel değişiminden kaynaklı kendisi de fan boy olmuş ne yazık ki.Size gelince de sizin gibiler de eleştiri kabul etmediğiniz için bu durumda bu ülke.İyi günler dilerim size.Sizde onun gibi ölümüne savunun bu oyunu sorun değil.İnsanların ne oynayacağına sen ve diğer fan boy karar veremez ayrıca.

RealArek

4.6.2020 10:09:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: The Balance Battlefront 2'ye çok zaman ayırdılar 3 sene boyunca içerik çıkardılar Battlefield daha büyük bir franchise isteseler 1 sene daha ayırabilirlerdi ama vazgeçtiler istedikleri gibi satmadığı gibi bir de oyun içi içerikler de çok satılmadı. En azından Ruslar gelseydi be. Yıllardır onun hayalini kuruyorduk. 2-3 harita daha getirselerdi. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_disapprove.gif" align="middle" border="0" alt="">
Dice en büyük hatası çıkardığı son iki oyun Battlefront 2 ve Battlefield 5 ilk sürümleri resmen içerik yokdu Battlefront 2 toparladılar çok şaşırdım Battlefield 5 Sovyetler gelse şahane olurdu belki ilerde yoğun istek üzerine getirirler artık hane şuan deseler Sovyetleri 10 dolara getiriyoruz herkes söver ama alır :D yeni Battlefield 6 mı olur bilmiyorum onuda erken erişim gibi çıkarırlarsa tutmaz bide Battlefield 5 aslında iyi satı 8 milyon tabi firmayı kesmedi.

Return to Monke

4.6.2020 09:53:42

+2
Battlefront 2'ye çok zaman ayırdılar 3 sene boyunca içerik çıkardılar Battlefield daha büyük bir franchise isteseler 1 sene daha ayırabilirlerdi ama vazgeçtiler istedikleri gibi satmadığı gibi bir de oyun içi içerikler de çok satılmadı. En azından Ruslar gelseydi be. Yıllardır onun hayalini kuruyorduk. 2-3 harita daha getirselerdi.

Cpt. Miller

4.6.2020 09:52:15

0
İçerik konusunda zayıf kaldı diyenlere katılıyorum, bence zayıf bile değil yarım kaldı. Keşke live service sistemi olmasaydı, premium ile doğu ve batı cephesi garanti olurdu en azından. WW2 katılan ülke sayısı ve cephesi çok olan bir savaş, BF1 yerine önce adam gibi WW2 oyunu yapsaydılar daha iyi olacaktı. Ellerindeki bu değerli malzemeyi kullanamadılar, tamamen DICE'ın beceriksizliği.

RealArek

4.6.2020 09:22:25

+1
quote:

Orjinalden alıntı: The Balance Bol içerik konusunda pek katılmıyorum. Daha çok harita/silah çıkması lazımdı ama artık yapacak bir şey yok. Oyunda daha Rusları bile göremedik. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_disapprove.gif" align="middle" border="0" alt="">
Bence silah ve harita yeterli yeni update gelince oyunda 22 harita 83 silah olucak Japonlar için bir iki araç daha gelse iyi olurdu zaten Sovyetler olmaması çok kötü oldu bide artık her hafta gelicek eventlerle gerçek parayla alınan paradan vericekler oyunun en büyük sorunu Anti cheat olmaması.

Cpt. Miller

4.6.2020 09:02:43

0
Tam da iyi taraflarından bahsetmişsin.

Return to Monke

4.6.2020 08:58:59

+2
Bol içerik konusunda pek katılmıyorum. Daha çok harita/silah çıkması lazımdı ama artık yapacak bir şey yok. Oyunda daha Rusları bile göremedik.

SH0O0GUN

4.6.2020 07:35:27

+1
Kim ne derse desin, diğer BF oyunlarıyla kıyaslayınca bu oyun OLMADI . Her şeyden önce oyun 2. dünya savaşı atmosferini iyi yansıtamıyor, BF 1942 oynayanlar anlar ne dediğimi. Biz ne serilerin silindiğini gördük piyasadan, boşuna tapmayın bu seriye, sonraki oyun da böyle olursa kimse bu serinin adına güvenip oyununu almaz.

RealArek

4.6.2020 06:31:58

+3
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay WW2 teması ile çıktığı iddia edilen bir oyunda Sovyet (Doğu) Cephesi 2 yıl sonunda oyunda yok ve bu forumda bu oyunun hala iyi olduğunu savunacak kadar fanatik insanlar var. Adamlar bile baktı oyundan bir yol olmayacak, oyunun fişini çekti bizimkiler hala savunuyor. Fanatizm çok ciddi bir sorun cidden.
Fanatik derken bişey güzelse güzel denir mekanikleri vuruşu silahları grafikleri ortamı araçları yani bi savaş oyununda olması gereken her şey güzel sırf Sovyetler yok diye kötü diyosan güzel kafa gelsin isterdik ama gelmedi napalım bide adamlar oyunun fişini çekselerdi sunucuları kapatıp özür dileyip ya biz bu oyunu yapamadık size başka EA oyunu verelim derlerdi 2 yıl destek verdiler çok fazla içerik getirdiler şimdi yeni oyunu yapmaya odaklanıyoruz dediler ne bekliyosun sonsuza kadar yeni içerik mi gelsin oyundaki savaş ortamı şahane bi gir oyna çok boş yapıyosun yapma git cod oyna o zaman oyuncak tankları var duvarlara takılıyo mermiyle patlıyolar :D

MrT4ngo

4.6.2020 01:33:43

+1
Ben daha satin alip oynamadim bile. Ücretsiz yaparlarsa giriyorum sadece. 5 euro üstü zarar. oyun aceleyle ve yetersiz çıktı. bir türlü kendimi ikinci dünya savaşı atmosferine sokamadım

kataaay

4.6.2020 01:04:34

+11
WW2 teması ile çıktığı iddia edilen bir oyunda Sovyet (Doğu) Cephesi 2 yıl sonunda oyunda yok ve bu forumda bu oyunun hala iyi olduğunu savunacak kadar fanatik insanlar var. Adamlar bile baktı oyundan bir yol olmayacak, oyunun fişini çekti bizimkiler hala savunuyor. Fanatizm çok ciddi bir sorun cidden.

BSC Misafiri

3.6.2020 23:38:43

+1
Sovyet DLC si çıkar diye aldık... kazık yedik. oynanış b_k gibi, efekler güzel ama silahlar hiç kullanışlı değil.

Philipp_Plein

3.6.2020 23:27:31

+5
Oyun şuan kusursuzları oynuyor. İlk çıktığında berbattı ama şuan neredeyse hatasız ve bol içeriği ile başından kaldırmıyor. BF 1 gibi efsane değil ama gömülecek kadar kesinlikle kötü değil. BF’in ismi yeter.

BSC Misafiri

3.6.2020 23:01:58

+3
Malesef benim gibi bir BF hayranını bile soğuttu oyun kendinden.

BSC Misafiri

3.6.2020 23:01:56

+6
ruslar gelmeden oyunu bırakıyorlar mı cidden ? nasıl bir oyun almışız biz. stalingrad haritası filan gelir diye bekliyordum. rezalet.

ezicioyuncu

3.6.2020 22:58:16

+5
Arkadaş oyun için yorum yaparken bile siyasetten dem vuruyorlar ya rüyalarınızda herhalde partilerle yatip kalkıyorsunuz.

R-10

3.6.2020 22:23:48

+13
O kadar çöp bir oyun yapmışlar ki bu kadar kısa sürede kendileri bile umudu kesip oyunun fişini çekiyor.Forumda malum partinin seçmeni gibi bu çöpü savunan var .Bu rezillikten sonra ders çıkarıp adam gibi bir BF oyunu yaparsınız umarım.Gidip de saçma sapan şekillere sokmayın şu seriyi.

xenferious

3.6.2020 22:20:32

0
oyunu resmen kendi elleriyle bitirdi EA. Tahminlerim hiç yanılmam böyle oldugunda bir Medal of Honor patlatırlar o hardcore fps tutkunlarını tekrardan kazanırlar.

BSC Misafiri

3.6.2020 21:57:02

+3
Hayret ertelenmemiş
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız